ALO Postat Mai 26, 2005 Share Postat Mai 26, 2005 Si uite Motorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Mai 26, 2005 Autor Share Postat Mai 26, 2005 another pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 (editat) Superrrrrrrr frumoasa sa te poarte sanatos si la cati mai multi km fara probleme Numa' bine Editat Mai 27, 2005 de Phoenix_Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 28, 2005 Share Postat Mai 28, 2005 Arata foarte bine motorul tau. Sa-ti aduca placeri nebanuite! Drum uscat si intins (fara prosti, daca se poate)! Beau o bere in sanatatea ta (bere plata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 ce facem mai oameni buni ca de cand cu vremea asta nu ne mai putem bucura cum trebuie........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 (editat) o alta poza...aici nu aveam inca permisul Editat Iunie 1, 2005 de ALO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Frumoasa jucaria si sa aveti grija unu de celalalt multi ani si km. Multa rabdare si viteza doar cind e si siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 nice...ai grija de ea...si invers .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Foarte frumoasa!!!! Felicitari si la multi km impreuna. .. si Remember: intotdeauna calare pe ea. Sa nu fie perversa ca 'onda mea sa se mai urce si ea deasupra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 mmm, frumoasa foc clipe minunate impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 o alta poza...aici nu aveam inca permisul 175521[/snapback] si tu precum io!! Fara permis da' cu motoru in garaj?! Felicitari si sa fii sanatos omule!!! Multi KM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Super! PS Baietiii aia doi sunt pe post de asigurare te plimbi cu ei prin oras sa nu puna careva mana pe ia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 Tocmai am venit de la mare. Am plecat vineri si am luat-o pe autostrada si la intoarcere, adica azi, am venit prin slobozia - urziceni...in total o distanta cu 30 km mai lunga = 280 km. Drumul a fost placut atat cand m-am dus cat si cand m-am intors. Autostrada merita dar tot ce castigi pe 100 km pierzi in partea cealalta mai ales ca drumul este prost calitativ si daca mai este si aglomerat ai cam pus-o.... La mare foarte putine motoare - surprinzator. Tocmai m-au sunat niste prieteni care au ramas la mare si mi-au zis ca a fost un accident cu un motor....pacat. Zilele astea o sa pun si niste poze de pe la mare. Pana atunci...Toate Bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incubus Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 foarte frumushika motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Niceeee.... Sa o porti sanatos si la cat mai multi km!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Io as zice invers... sa te poarte sanatos. Doar nu e tricou. Fain motoru. Asfalt uscat si bafta maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat August 3, 2005 Autor Share Postat August 3, 2005 Mi-au venit in sfarsit articolele comandate....adica sac de rezervor (pe englezeste tank bag) si manusi. Cand am dat comanda mi-a zis ca in 9 zile vin produsele si au ajuns in 27 de zile... Motivele nu le mai discutam; mai mult de atat am dat comanda si de un combinezon care nu a mai sosit, fara nici o explicatie. (pur si simplu nu a venit....!!!) Recomand cu caldura sac de rezervor ca este icredibil de util si confortabil. Poti merge cu viteza fara sa te deranjeze catusi de putin. (mentionez ca am luat din acela cu magneti) See ya...si ne mai auzim. Ps: cum a fost la arc ca eu am fost la munca si nu am avut cum sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat August 3, 2005 Share Postat August 3, 2005 Frumoasa capra, sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara incidente ... multa multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat August 10, 2005 Autor Share Postat August 10, 2005 am cazut ca bou' azi cand am plecat de la arc, am iesit si a venit unu tare dinspre piata aviatorilor (l-am vazut dar asa e cand esti (cuvant urat)), si eu am pus frana, cam mult din pacate si aproape cand sa ma opresc am tras de ghidon in dreapta si mi-a alunecat roata si binenteles ca am picat. tocmai am facut rost de o zgarietura pe carena. asta e...... de patit nu am patit nimic, si de sifonat am sifonat numai imaginea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Bine ca esti ok. O zgarietura acolo... nu se vede Bafta si grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Aoleo ... pai te las intreg si din astea faci ?! Gata, de acu incolo stau cu ochii pe tine cand ne mai vedem Stai linistit ca se intampla, si se repara. Si eu era sa intru intr-o bordura aseara cand am dat prea mult gaz intr-o curba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat August 11, 2005 Autor Share Postat August 11, 2005 eu nu am patit nimic, motorul nu a patit nimic, a fost mai mult o oprire cu lasatul motorului intr-o parte dar.....un amic de-al meu cu care eram la arc si-a furat-o mai rau.... a plecat la putin timp dupa mine si a cazut pe partea stanga in curba de la arc, motorul s-a dus iar el s-a lovit la sold, genunchi... motorul nu mai are oglinda pe stanga, nu mai are semnal fata si nici spate, carenele julite... asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Pacat. Era drumul murdar pe acolo, eu era s-o patesc la venire, cand am franat pe niste pietris (inainte de a intra) si incepuse sa danseze Lilith sub mine ca o brazilianca in calduri. Destul de murdar drumul in zona aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat August 16, 2005 Autor Share Postat August 16, 2005 m-a prins ploaia, a stat motorul in ploaie si tot asa....=> mi-a ruginit lantul in urma celor scrise mai sus. (evident ca din vina mea ca nu am avut grija) azi mi-am luat un spray de lant, PUTOLINE - o porcarie. de obicei folosesc REPSOL si am fost foarte multumit dar acum nu am gasit si l-am luat pe asta. in afara de faptul ca sare ca dracu, mi-a muradarit janta si nu numai, este si mai scump decat REPSOL. voi ce folositi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate