Ra3ptylla Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) In parcarea pe unde ma dadeam . Mai era un motorist cu mine, am plecat inaintea lui si, probabil vrand sa imi arate ce motor are, a accelerat si cand am vrut sa fac stanga, viraj larg, a intrat in mine. Rezultat: *oglinda stanga rupta *carena stanga julita *capac motor julit *semnalizari sarite, dar inca merg *butonul de faza lunga-scurta rupt si suportul se misca *julituri cot, genunchi si sold, nimic grav *casca putin julita si manusa la fel. Acum, de draci l-am lasat pe ala sa plece, era mai speriat ca mine. Eu eram multumit ca era motorul destul de ok si eu la fel. Ii retinusem nr, dar l-am uitat. Cine are idee despre cine vb, sa imi dea un mesaj, sau poate chiar el. Accidentul s-a intamplat in parcarea hypermarketului PIC din Craiova, tipul cred ca e din filiasi, are o Yamaha verde, FZR1000 maxim an `95. As vrea sa vorbim omeneste, sa nu ma uit pe camerele de supraveghere dupa nr lui. Editat Aprilie 12, 2008 de Ra3ptylla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) crezi va zice ala "eu am fost"? bine ca esti bine Editat Aprilie 12, 2008 de bidiutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 pai tu il lasi sa plece si acum il ameninti ca-i iei nr. de pe camere,........ca sa ce.......? ala saracul,ce sa mai inteleaga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra3ptylla Postat Aprilie 13, 2008 Autor Share Postat Aprilie 13, 2008 Neah, lasa-l. Am zis asa, impins de agitatie. saracu` era mai speriat ca mine. Eu am fost si sunt fericit in continuare ca am scapat atat de ieftin. Doar 3 julituri, o nimica toata. De ce sa fiu nesimtit, a fost si vina mea. Dar nah, obisnuit sa fiu singur prin parcare, doar am semnalizat, nu m-am mai si uitat in spate. Mai greu cu oglinzile astea:) De acum incolo o sa ma uit si cand merg pe jos. E bine ca am ocazia sa invat, chiar daca ma costa ceva bani, dar mai bine euroi decat oase rupte. Eu mi-am invatzat lectia: asgirati-va, asigurati-va, asigurati-va (in trafic, nu la asirom ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Clar. Fierul se cumpara, dar osul nici de reparat nu se mai repara uneori. Si in supermarket nu au. ) Conteaza ca ai scapat ieftin. Si e bine ca poti sa inveti din greseli mici si nu trebuie sa treci prin spitale. Worst comes to worst, but safety comes first. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 mai reptila, da tu de ce te plimbi prin parcare? crezi ca asa se agata mhuierile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ra3ptylla Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 Muieri agatzi si sub pat Tocmai ce plimbasem una pe acolo Doamne-ajuta ca nu era cu mine pe motor cand s-a intamplat. M-am lasat greu convins sa plimb pe cineva, dar asta mi-a intarit parerea: NU mai plimb lumea Cine vrea plimbare, sa isi cumpere motor. Sau bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate