Frana Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 am si eu o intrebare : xt 125X are 10 cp si se poate delimita pentru o putere mai mare? pt ca totusi 10 cp / 4 timpi mi se pare cam putin - si daca se poate lasa cu minim 4 cm mai jos , ca daca nu eu nu ating (1.64 aproape inaltime ) asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Daca era 10cp / 2 timpi atunci era putin. Dintr-un motor de 125 in 4 timpi se pot scoate, in cazuri fericite, 15 cai. Deci nu se poate delimita. Cat despre inaltime, pana nu te urci pe una nu poti sa iti dai seama. In principiu, ar trebui sa se poata lasa din suspensii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 are doar doua pozitii.Suspensia e moale pe spate si se mai lasa dupa ce te urci pe ea.Eu pe a mea am inaltat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate