v_xtr Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Daca nu ploua esti binevenit.Vad ca e cam nasol afara...sta sa ploua.Sper sa nu avem ghinionul asta. Ok, daca nu ploua ne vedem acolo la 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinkish Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Ok, daca nu ploua ne vedem acolo la 11. Maine fiind Paste ... nu vreti mai bine la 12 ... parca e mai bine sa fim odihniti bine . Dar asta e toata gasca? Doar 3? Unde sunt restul care se anuntau? Initiatorii topic-ului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v_xtr Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Maine fiind Paste ... nu vreti mai bine la 12 ... parca e mai bine sa fim odihniti bine . Dar asta e toata gasca? Doar 3? Unde sunt restul care se anuntau? Initiatorii topic-ului? Din punctul meu de vedere e bine si la 12, dar eu nu va insotesc pe tot traseul, desi mi-ar fi placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinkish Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Din punctul meu de vedere e bine si la 12, dar eu nu va insotesc pe tot traseul, desi mi-ar fi placut Deci? 11 cred ca ramane ca nu a mai confirmat nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v_xtr Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 eu acu plec spre punctul de intalnire. 0727050503 Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 As vrea si eu sa join dar deja e prea tarziu si in plus nu am casca pt pasager .Distractie placuta pe Cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Ana... ia legatura cu Stefan ca am inteles ca ei pleaca undeva la mare in perioada asta. Merg mai multe persoane cunoscute de tine acolo..ma suni eventual ptr detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate