exores Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 """nu este vreme urata numai echipament neadegvat""" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 """nu este vreme urata numai echipament neadegvat""" acuma stii cum ii? ca nu toata lumea are caldura la motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockangel Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 acuma stii cum ii? ca nu toata lumea are caldura la motocicleta frig frig am crezut ca mor, mi-o inghetat lacrimile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 A venit primavara weyyy !!!! Care se baga duminica la o tura mai lunga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 A venit primavara weyyy !!!! Care se baga duminica la o tura mai lunga ? mai lunga insemnand? pana in ciumarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Nu chiar asa lunga una mai scurta...poate pana la Cavnic Pe bune sariti cu propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryder Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 e cam frig inca pe jos nu se simte dar pe moto e atlceva daca ar fi vreo 15 grade ar fi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Nu chiar asa lunga una mai scurta...poate pana la Cavnic Pe bune sariti cu propuneri da cu masina nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryder Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 si cu masina e bine parca nu e la fel ca pe doua roti ma uitat la prognoza meteo maine va mai fi cald apoi iar vine vremea rea :yikes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Poate pana duminica se mai incalzeste si cu cateva izmene in plus ma gandesc ca nu e stres mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiamat Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Poate pana duminica se mai incalzeste si cu cateva izmene in plus ma gandesc ca nu e stres mare Ingheata curu pe motor. Am fost de cateva ori la ski la Cavnic, da nu-i de mers cu motoru (inca). Daca e vreme de ploaie pe aici, acolo sigur ninge (sau e lapovita). Motoru meu face 1 an de cand il am!!!! Inca putin si se mai incalzeste...si vin si turele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) Inteleg bro',dar poate totusi careva se baga meine la o locala macar,daca nu ploaie eu ma gandesc si la o tura de judet...indiferent de circumstante eu ies maine.Trag un somn bun acusica ca si in chat mi se simte alcoholul Editat Ianuarie 25, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 o tura careva? nimic? pe vremea asta faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Scoateti-va cururile alea puturoase din casa si haide-ti pe platou la ora 14:00 sa ne bagam la o tura.Primavara este a noastra Editat Februarie 7, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 ok la 14 pe platou... is de fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Aiii ca bine fu' ...maine again.Apropos tot asa maine la aceeasi ora care veniti ne auzim pe platou si de acolo mergem la Paul la Spitalul de recuperari colo la poalele Meses-ului.M-a sunat azi si a zis ca ii dor de noi si sa trecem pe la el.Azi ne-a auzit cu motoarele in zona si clar ca ii este foarte greu.Deci care binevoiti sa veniti maine si de polua si de ninge ne auzim pe platou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocco23 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 brici o fost tura de azi. maine sper sa fie vremea la fel si sa facem o tura mai lunga un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Blablablablablablablablablablabla Care faceti dicounturi uriase la asigurari dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Blablablablablablablablablablabla Care faceti dicounturi uriase la asigurari dati un semn BLC,Terhe,sau Omniasigu' astia am auzit ca fac discounturi la maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) Mai tre' sa va amintesc ca este primavara oficial si ca tre' sa va scoateti bucile alea puturoase la un ride de sezon? Care ii cu pofta maine pe platou la ora 14:00 Editat Februarie 28, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 Mai tre' sa va amintesc ca este primavara oficial si ca tre' sa va scoateti bucile alea puturoase la un ride de sezon? Care ii cu pofta maine pe platou la ora 14:00 Termina ma cu prostiile. Nu e vorba de buci , e vorba de bani de asigurari si de cauciucuri si de alte celea. Buci sunt, bani nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Termina ma cu prostiile. Nu e vorba de buci , e vorba de bani de asigurari si de cauciucuri si de alte celea. Buci sunt, bani nu. Atunci sa o ia de buna cei care au avut grija sa ii prinda primavara in regula.Prichindelule se pare ca si pe tine te-a lovit criza ...las' ca trece Deci care aveti motoarele in regula,bani de benzina,sucuri si alte cafele haide-ti maine la ora 14:00 pe platou ca poate iesim undeva la o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 mah csaky da poze cu motoare nu ai....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 mah csaky da poze cu motoare nu ai....? numa cu choppere!motoarele nu-mi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate