Sari la conținut

Tiamat

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tiamat

  1. Vand o anvelopa moto folosita (DUNLOP K555F) insa in stare buna pe dimensiunile:120 / 80 - 17 61H, stare de uzura medie predominant pe coama. Doua sezoane se mai pot face cu ea (pe touring). Pret: 120lei neg.
  2. Tiamat

    Evenimente

    Conform informatiilor de pe acelasi site intrarea este 30 lei pe intreg weekendul. Toate bune!
  3. Tiamat

    Evenimente

    Intrunirea moto de la Petresti a Vikingilor din Satu Mare incepe de joi seara. Daca mergeti, ne vedem acolo. Eu unul doar sambata dimineata o sa merg. Atasat aveti afisul. Asteptam mesajul de la Luka.
  4. Tiamat

    Evenimente

    In cazul in care nu stiati, intalnirea de la Niyrabrany si-a schimbat locatia si se tine la Nyiradony (ca nume pentru noi nu e mare diferenta insa ca traseu se schimba planurile putin in sensul ca se poate merge pe ruta Carei-Urziceni-Vallaj-Nyirbator-Nyiradony). Pretul este de 1500Ft indiferent cand ajungi (vineri sau sambata). Atasez si afisul pentru cei interesati. Il lasam pe Luka sa propuna o ora de plecare decenta pentru sambata dimineata. Toate bune si asfalt uscat ca ne-am saturat de ploaie! Mesaj completat [...] O mica corectura: pe ambele zile e 2500 Ft, dupa cum reiese si de pe afis.
  5. Tiamat

    Sa Ne Cunoastem !

    Am si io doua capre in garaj, insa niciuna nu e inmatriculata (o DT 125 veche de 100 de ani, si o lifan de 125 ceva mai noua insa cam neproductiva - asta e capra vecinului). Am incercat sa ies acu vreo saptamana, insa o dat eroare. N-am mai reusit s-o pornesc pe una. Asa ca mai sper. Sica mai face enduro (se straduie pe un Transalp care isi asteapta niste anvelope mai adecvate). Toate bune si poate chiar iesim la o tura - vreme faina si mecanica tare sa fie!
  6. Tiamat

    Evenimente

    Multumim de primire!!! Fain chef. Cred ca in afara de soferi si cenuseresele de noi care am plecat inainte de miezu noptii toata lumea s-a facut mumu. Mersi Csaky de poze...desi noi nu aratam nici suficient de moto, nici suficient de metal incat sa aparem prin vreo poza (si nici macar beti n-am fost...). Daca beam poate am fi avut dubii daca am fost acolo sau nu... Problema e ca n-avem dovezi de prezentat la neveste ca la ce chef am fost. Asa ca data viitoare tre' sa le aducem cu noi (pe neveste). Sa traiti si la mai mare, viata lunga pe motoare!
  7. In filmul "Harley Davidson and the Marlboro Man" (1991) joaca si motocicleta mea (Honda Pacific Coast), intr-un rol episodic de politist!
  8. Tiamat

    Sa Ne Cunoastem !

    Uite aici una care toarce ca o PC !!!(de 800)
  9. Iata si de la mine cateva... Multumiri organizatorilor! Ne vedem si la anu' (si pana atunci prin ture si pe Meses) !
  10. Felicitari pentru organizatori! Sa traiasca la multi ani! Inspirata locatie! Multumiri celor care s-au sacrificat si au udat drumul sambata sa nu se ridice praful! ..Si celor care au udat galtejurile! Am trait s-o vedem si pe asta...sper ca cel din fotografie era proprietarul (daca nu...my bad!!! ).
  11. Tiamat

    Accidente !

    Sincere condoleante familiei. Macule, vei ramane in amintirea noastra!
  12. Concert CRADLE OF FILTH, MOONSPELL si TURISAS La Cluj, inca la pret bun...(pentru amatori ai genului). Eu unul platesc biletul doar pentru Moonspell. http://www.promusicprod.ro/maximumrock/ Norock!
  13. Tiamat

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Eu am largit gaurile putin si chiar daca arata ca se uita putin in X, eu zic ca nu arata prea rau. In plus vor trebui prelungite putin firele electrice. Operatie simpla de altfel. Scuze, mesajul era pentru careva care avea probleme de instalare de suport coburi.
  14. Tiamat

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut le am eu pe astea 2. Pot sa-ti dau mai multe poze si camere pentru ele. Daca iti convin id de messenger: cristimagdas
  15. Tiamat

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare tuturor! Am un virago de 535 si ii caut un engine bar (crash bar) pe masura. Aveti vreo idee, exceptand louis. Second e acceptabil, in stare buna sa fie (si 'eftin). Multam.
  16. Ingheata curu pe motor. Am fost de cateva ori la ski la Cavnic, da nu-i de mers cu motoru (inca). Daca e vreme de ploaie pe aici, acolo sigur ninge (sau e lapovita). Motoru meu face 1 an de cand il am!!!! Inca putin si se mai incalzeste...si vin si turele.
  17. La Haggard vine careva la Cluj? http://www.promusicprod.ro/haggard/
  18. La Haggard vine cineva? Concertul e la Cluj, locuri limitate (900), biletul e 60 Lei si se gaseste la Germanos. Mai multe detalii pe http://www.promusicprod.ro/haggard/ Toate bune!
  19. Clar nu se incadreaza intre celelalte topicuri, dar...dat fiind ca mi-o venit vremea sa ma insor, am stat in cumpana in alegerea vehiculului pentru dus mireasa. Cum limuzina nu e tocmai potrivita pentru noi, ramane caleasca si motoru. Singura problema (deja au inceput...) e ca pe doua roti o sa fie cam greu cu mireasa mea. Si asa m-am gandit io in mintea mea ca daca doua roti nu-i destul, atunci fie 3! Asadar pentru 4 octombrie 2008 caut sa inchiriez (sau poate gasesc unul care ma ajuta doar pentru distractie...) un motor in stare buna cu atas (de trike nu stiu daca poate fi vorba...ca nu stiu pe nimeni sa aiba unul prin salaj - iar in Zalau nici atat). Astept eventuale sugestii sau numere de telefon de la cei care ma pot ajuta. Mersi mult! Rock and Ride!
  20. Cu tot cu concert pe o zi vine aproape 40 Lei/persoana. Se mai pune un gulas si cateva beri si iesi mai ieftin decat sa iesi in oras. Daca e vreo masina disponibila pentru cortul si sacii mei de dormit vin si eu + pasagerul. Toate bune!
  21. Apropos de iesiri si motoare, mai 2 deocamdata realizate, asa de amintire: Pe vremea cand unii erau cu motoare si altii fara zile de spitalizare...sorry guys! Salciua Rulz! The rain 2!
  22. Ai idee unde as putea afla coburi si suport pentru acestea ca ale tale? Sissy-barul si portbagajul la a mea sunt identice cu cele pe care le-am vazut in pozele tale. Mersi pentru raspuns! Ai idee unde as putea afla coburi si suport pentru acestea ca ale tale? Sissy-barul si portbagajul la a mea sunt identice cu cele pe care le-am vazut in pozele tale. Mersi pentru raspuns!
×
×
  • Creează nouă...