sangre Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Pozele nu se mai incarca pentru ca servarul care tine www.motociclism.ro nu mai are spatiu disponibil pe HDD...asa ca un admin sau cine se ocupa de intretinere sa sterga tin pozele vechi sau sa mareasca spatiul acestui website! Asta este parerea mea cu pozele care nu se mai incarca pe site!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 nu-i mah asa... nu are "lumea" rabdare ...si nici netu' nu-i prea "stralucit"...uite o sa-ti dovedesc --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 09:47 -------------ups... chiar nu mai vrea... ADMIIIIIIIIINEEEEEEEEEEE... W T F ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Parerea mea e ca problema nu e din spatiu de stocare pt ca la upload iti arata 999 Mb liberi or something si nici macar nu e din cauza dimensiunii mari a pozelor pt ca am incercat de toate. Banuiesc ca e vorba de legatura la web a serverului si sau traficul prea mare...... --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 09:49 -------------Parerea mea e ca problema nu e din spatiu de stocare pt ca la upload iti arata 999 Mb liberi or something si nici macar nu e din cauza dimensiunii mari a pozelor pt ca am incercat de toate. Banuiesc ca e vorba de legatura la web a serverului si sau traficul prea mare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 BANUIESC CA URMATORUL PAS VA FI SA PLATIM CA SA PUTEM POSTA PE FORUM ... era de asteptat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 parerea mea este ca sa nu mai postam comenatarii aiurea ci sa gasim solutii!!! si posturile inutile ocupa spatiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 nu stiu de ce va incapatanati sa folositi serverul de pe motociclism, vedeti ca nu mere dar tot incercati si nu sunteti dispusi sa folosit o alternativa! pt poze vam pus la dispozitie in alte topicuri solutia alternativa mult mai rapida, iar pt fisiere de sunt o gramada: http://www.savefile.com/ http://www.rapidshare.de/ nu numai incarcatul merge prost dar intreg forumul!imi intrebuie o gramada de timp sa imi incarce pagina in browser!fata de orice alta pagina sau forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) eu n am nici o problema cu incarcatul pozelor.......Ex se pare ca nici la mine nu mai merge... Editat Aprilie 15, 2008 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Ia sa vedem eu : V-am facut. Pot sa spun cu mana pe inima ca nu am nici o problema cu incarcatul pozelor........eu nu le mai dau add dupa ce selectez.Dau direct submit......... Totusi, mai bun e un site de host ,gen www.imageshack.com Editat Aprilie 15, 2008 de augustin87r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ia sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Ia sa vedem cum zice Augustin.... .........macar e mai intreaga poza....... Editat Aprilie 15, 2008 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate