hornet Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 salutare, mai daunezi, mergeam linistit spre Cheia (de abia plecasem din Ploiesti). cand fatalitate, se blocheaza frana spate( am mers cam 200 m asa). opresc, verific , zbang in fata imi explodeaza furtunul de frana (era race, fren tubo). ma consolez , ma intorc , vin in Bucuresti, comand furtun nou.....montat. pana aici ok, numai ca din cauza caldurii si a vremii (cred) frana spate nu mai raspunde. etrierul e Brembo , l-am desfacut sa vad care e treaba si surpriza - o ganitura e deteriorata(topita). din ce m-am uitat pe siteuri - diametru pistonului (caliper ) e de 34. stie cineva daca exista varianta inlocuiri ganiturilor sau trebuie inlocuita frana spate . imi pare cam aiurea ca pentru o garnitura sa inlocuiesc toata frana. si au asti de la brembo niste scoruri ............ se pricepe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Normal la toate pompele si toti cilindrii de frana se pot schimba garniturile-totul e sa le gasesti pe cele potrivite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 caut ceva de genul brembo 20.6051.... - a modelul de caliper pe spate - in catalog nu am gasit seal kit pentru el --- Mesaj completat în 15 Apr 2008 22:03 -------------scuze 20.6951...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate