Inger`Albastru Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Intrebarea mea e simpla .Acel spatar de la saua motorului poate aduce accidentari mai grave in cazul unui accident.Ma refer sa ii rupa coloana pasagerului din spate . Eu am auzit de asa ceva dar era acum multa vreme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Intr-un accident te poate agata si pe tine ca pilot...eu am ptit asa cu Jawa mai demult la care aveam un portbagaj mai inalt...mi-a agatat in zbor cizma si mi-a sfasiat-o intr-o cascadorie spetaculoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 teoretic cel putin,cred ca orice accesoriu al motocicletei poate conduce la vatamare in caz de accident.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Vorba lui blackrider: la urma urmei accesoriile de pe motor le punem pentru aspect sau utilitate. Ca apoi datorita unui joc al sortii ne putem accidenta asta e. Si lingura de supa e periculoasa daca nu e minuita k lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Yep! Vroiam sa-i pun spatar-am renuntzat!...Am trantit motoru' la stop-frina brusca,piatra cubica...mi-a trecut motoru' printre picioare,eu am ramas in picioare,motoru' s-a dus ...Daca avea spatar,ma duceam si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate