butrosica Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Va atasez in cele ce urmeaza o poza cu un furtunel de la un carburator. Spuuneti-mi si mie va rog daca stiti rolul aceestuia. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amibrt Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Va atasez in cele ce urmeaza o poza cu un furtunel de la un carburator. Spuuneti-mi si mie va rog daca stiti rolul aceestuia. Multumesc Dupa poza cred ca e furtunul de golire. Rolul lui e sa nu ajunga benzina pe partile incinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Pe acolo se face golirea carburatorului. Desurubezi surubul de la baza carbului si pe acel furtun se goleste carburatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 deci el in principiu trebuie sa fie inchis sa inteleg? si doar cand as umbla la el ar fi de folos chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 acolo se pune o scula care masoara nivelul din boluri. dar il poti si goli pe acolo daca insisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate