diandy Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 LA FACUT PACHETE ... SI EI NE-AU AJUTAT... MULTUMIM ! SAMBATA DIMINEATA ... DRAGODANA... . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) Actiunea a fost organizata de Valah Mc Targoviste si prietenii nostrii de la Road Riders Pitesti si Hard Bike Ramnicu Valcea-carora le multumim din suflet pentru participare si sprijin. De fapt acesta este episodul doi al actiunii inceputa de Craciun si desfasurata la Pitesti /index.php?...mp;#entry992652 Va multumim si ne vedem pe 1 iunie la Valcea! Editat Aprilie 23, 2008 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Am pus povestea pe blog-ul meu Sper sa fie ok informatiile, din pacate n-am fost cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 felicitari pentru actiune.BRAVO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Bravo baietzi! Felicitari! Ne mai vedem de 1 mai la mare? Eu va astept acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Bravo baietzi! Felicitari! Ne mai vedem de 1 mai la mare? Eu va astept acolo. boierule cred ca ne sare anul asta- plecam in Grecia vreo saptamana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Felicitari tuturor participantilor ! Cat despre mediatizare...la ambele actiuni din Pitesti respectiv Gaiesti...PRO TV a preferat stirea de scandal/senzatie !!! Imaginile copiilor zambind larg , raman scrise adanc in sufletele noastre . P.S Ne vedem la Valcea pe 1 iunie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 foarte frumos ce ati facut felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Paste fericit! Si sa ne vedem cu totii la 1 Iunie la Valcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Bravo baieti . Data viitoare daca mai aveti nevoie de ajutor anuntati si pe vecinii vostri. Inca odata , BRAVO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 oun articol din ziarul local MOTO.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v00d00 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 tot respectul. foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate