cip Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Stie cineva ce magazine vind Continental TKC80 in Bucuresti ? La Chemtraders si in Cotroceni am incercat deja. multumesc, Cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Incearca la firma aceasta: http://www.pam.ro/produse/tkc80.html Tin minte ca la SMAEB am vazut expuse niste TKC uri pe la un stand situat la etaj, langa Uvex ,parca. Eu am Escape pe africana si se comporta fooarte bine, iar pretul este 150euro perechea. Editat Aprilie 24, 2008 de medeea84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Incearca la firma aceasta: http://www.pam.ro/produse/tkc80.html Tin minte ca la SMAEB am vazut expuse niste TKC uri pe la un stand situat la etaj, langa Uvex ,parca. Eu am Escape pe africana si se comporta fooarte bine, iar pretul este 150euro perechea. nu am auzit de escape.. 150 euro perechea e un pret bun, cum arata profilul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostritza Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Si eu ma gandeam sa mi iau TKC uri pana am gasit pe net numai lucruri bune despre aceste Escape. TKC urile sunt mult mai orientate pt. off- road si sunt mai scumpe. Eu am avut inainte niste Pirelli mt 90 si dupa aprox.1500km cu escape-urile cred ca sunt mult mai bune, in special pe asfalt, iar pe drumuri pietruite si de pamant sunt ok,numai pe zapada nu prea si fac treaba 150euro setul la Bogdan Escape: TKC80 : Escape pe zapada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Parere de utilizator de tck80: merg bine si pe asfalt si pe offroad......singura problema ii in noroi cand la viteza mica se incarca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Incearca la Cornel Trica la Moto Adventure in Cotroceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate