thunderhead Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) yess! ura! mai avem un nou topic pe forumul de la Salaj despre muzica si alea alea ac&dc !!! super!! yupyyy!! cine mai deschide inca unul ..asa.. sa fie 3 ca si in basme... maideti "motociclistilor"!! LIBERTATE!!! ??? Editat Octombrie 16, 2008 de thunderhead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 yess! ura! mai avem un nou topic pe forumul de la Salaj despre muzica si alea alea ac&dc !!! super!! yupyyy!! cine mai deschide inca unul ..asa.. sa fie 3 ca si in basme... maideti "motociclistilor"!! LIBERTATE!!! ??? sau esti ceva manelist travestit in motociclist care te dai ca sa poti agata si tu ceva? chiar as vrea sa vad si io cine esti, ca analfabet am inteles (din afirmatiile tale) ca esti sau esti vreun goddamn fiu de ceva fost mahar comunist si numa nu te impaci cu libertatea? fiecare are dreptul sa faca ce topic vrea ok? chiar si tu de ce (cuvant urat) mai intri aici si nu ceri la administratori sa-ti faca un forum numai pt. tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ??? sau esti ceva manelist travestit in motociclist care te dai ca sa poti agata si tu ceva? chiar as vrea sa vad si io cine esti, ca analfabet am inteles (din afirmatiile tale) ca esti sau esti vreun goddamn fiu de ceva fost mahar comunist si numa nu te impaci cu libertatea? fiecare are dreptul sa faca ce topic vrea ok? chiar si tu de ce (cuvant urat) mai intri aici si nu ceri la administratori sa-ti faca un forum numai pt. tine? da ms. is manelist convins si motocilclist travestit... analfabet. fara succes la muieri si cu sechele comuniste unde trebuie sa intru sa-mi Faca cineva forumu' meu p.s. -SUPARACIOSULE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 da ms. is manelist convins si motocilclist travestit... analfabet. fara succes la muieri si cu sechele comuniste unde trebuie sa intru sa-mi Faca cineva forumu' meu p.s. -SUPARACIOSULE a treia oara nu mai reactionez asa, doar iti scap vreo doua, atat si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) a treia oara nu mai reactionez asa, doar iti scap vreo doua, atat si gata. stai relax.. promit ca de azi inainte sa nu mai intru NICIODATA pe forumul acesta . (chiar i-mi placea dar ...asta e) I-mi cer scuze ptr. eventualele inconveniente create. numai bine ! si asfalt uscat ! p.s. daca nu e prea mult as vrea sa-ti ceri sa-mi scrii un PM cum se sterge contul de pe aces site...nu gasesc . multumesc anticipat scz. pt. offtopic Editat Octombrie 16, 2008 de soso_by_sec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 concertul incepe la 11 seara ,mai sant doar cateva bilete....... eu am bilet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Eu cred ca zic pas! E cam tarzie ora....dat fiind faptul ca ma trezesc la 6. Probabil voi fi Vineri seara prezent la concertul Truda. Distractie faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 a treia oara nu mai reactionez asa, doar iti scap vreo doua, atat si gata. avem si batausi prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 a treia oara nu mai reactionez asa, doar iti scap vreo doua, atat si gata. diule.. io zic sa stai mai relax un pic... e un forum unde fiecare isi spune parerea cu ajutorul cuvintelor nu a pumnilor... stai relax.. promit ca de azi inainte sa nu mai intru NICIODATA pe forumul acesta . (chiar i-mi placea dar ...asta e)I-mi cer scuze ptr. eventualele inconveniente create. numai bine ! si asfalt uscat ! p.s. daca nu e prea mult as vrea sa-ti ceri sa-mi scrii un PM cum se sterge contul de pe aces site...nu gasesc . multumesc anticipat scz. pt. offtopic mah sorin... nu mai pune la suflet ce zic toti.... nu merita.... pererea mea.... P.S. in ;oc sa va certati mereti sa va dati cu motoarele...... io m-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) sorry Jesus, mai zilele trecute ma facea mai subtil sa nu: "moron", n-am zis nimic atunci la unii le-as permite, dar asta cine (cuvant urat) mea mai ii? daca va bag undeva radeti? nu cred, asa ca ... in rest da, ai dreptate peace maker, numaram pana la 10, cool down ... Editat Octombrie 16, 2008 de thunderhead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 nu imi vine sa cred.... am sa fiu "on topic" chiar imi place "pesa" asta... uhhh uhhh era sa uit ... asta e pentru macu new generation... and stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 nu imi vine sa cred.... am sa fiu "on topic" chiar imi place "pesa" asta... uhhh uhhh era sa uit ... asta e pentru macu new generation... and stuff brrrrrrrrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 nu imi vine sa cred.... am sa fiu "on topic" chiar imi place "pesa" asta... uhhh uhhh era sa uit ... asta e pentru macu new generation... and stuff Asta da piesa,asa mai merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 un cover de nota , parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Asta da piesa,asa mai merge! that's right, got my ticket, I'm gonna have some fun tonight ... HOU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 am auzit de aproape piesa...si vreau sa va aduc aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 stai relax.. promit ca de azi inainte sa nu mai intru NICIODATA pe forumul acesta . (chiar i-mi placea dar ...asta e)I-mi cer scuze ptr. eventualele inconveniente create. numai bine ! si asfalt uscat ! p.s. daca nu e prea mult as vrea sa-ti ceri sa-mi scrii un PM cum se sterge contul de pe aces site...nu gasesc . multumesc anticipat scz. pt. offtopic Multe s-au petrecut in dimineata asta Soso cu ce ai gresit men ca tu esti prunc bun de felul tau?Don't panic ca si Diiu le mai pune la suflet cateodata.In rest afara ploua si e tensiune maxima SAVATAGE - http://fr.youtube.com/watch?v=7Vg9Z0Os9ck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter33 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Asta da http://www.youtube.com/watch?v=5fW5OejuCLc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc Ba tu chiar esti trompeta..Nu stiu daca intelegi ce cuprinde genul rock,sau faci pe prostu' . Gluma e gluma,dar stai oarecum pe "Aberatii" ca se pare ca e domeniul tau.Este asa greu sa respecti niste reguli simple? Noi astia care mancam pisici la pranz mai mancam si oameni din cand in cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc Ba tu chiar esti trompeta..Nu stiu daca intelegi ce cuprinde genul rock,sau faci pe prostu' . Gluma e gluma,dar stai oarecum pe "Aberatii" ca se pare ca e domeniul tau.Este asa greu sa respecti niste reguli simple? Noi astia care mancam pisici la pranz mai mancam si oameni din cand in cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter33 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Lasate de forum si apucate de facut casete in piata mane terhe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Sau apuca-te de Rock nici nu sti ce pierzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dita_lim Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Ba tu chiar esti trompeta..Nu stiu daca intelegi ce cuprinde genul rock,sau faci pe prostu' . Gluma e gluma,dar stai oarecum pe "Aberatii" ca se pare ca e domeniul tau.Este asa greu sa respecti niste reguli simple?Noi astia care mancam pisici la pranz mai mancam si oameni din cand in cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Dita si tie tema de casa: sa asculti multa rock Incepe cu asta : o sa-ti placa :( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate