Sari la conținut

Ana.

Super Membra
  • Număr conținut

    699
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda, Kawasaki

Vizitatori Recenți Profil

11.380 citiri profil

Ana.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Offtopic: Mi-a ramas cartofu' in gat. Unde naiba s-au dus motociclistii aia satanisti?! Ontopic: Un motociclist isi spune umila lui parere (bine scrisa, fara greseli gramaticale, prea lunga ce-i drept) si restul scriu doar ca sa se afle in treaba (inclusiv eu). Pentru mine articolul nu e util, ca-s baba, dar pentru cineva la inceput de drum mi se pare chiar bun (asta daca iti place sa citesti mai mult decat carti de joc). Iar restul de mesaje, cocina nene, ca tot vorbeam de porc. Nimic constructiv, nimic educativ, nimic amuzant, nici macar o ironie fina, bai...(aproape) nimic... Si-acu hai cu hate-ul ca macar la asta sunteti experti.
  2. Nu te lua dupa poza de la avatar..sigur nu e el
  3. De ce iti faci tu atatea griji ca nu o poti ridica?! Intodeauna se va gasi un domn, 2 , 3 care sa te ajute (macar te ajuta ca sa poata trece de tine).
  4. Hai bre...hai s-o facem si pe asta ::)) Pai asta ziceam, ca am momente in care efectiv ma tarai pe strada, merg cuminte si chefless si am momente in care bai nene, tre sa fiu prima. Si daca mai e si un mobrist prin zona, apai it's a race! Dar momentele astea sunt ceva mai rare. De-aia nu mai rezonez cu grupurile. Daaaaa....sau s-au inmultit, facut copii, plecat din tara...:)))) Numai tu la fel :))))) Un pic obosita. Tu cum esti?
  5. Inainte ieseam des cu incepatori/incepatoare...acum nu mai am rabdare deloc. Plus ca am ritmul meu, cateodata mi-e lene efectiv si sa stau pe mobra, cateodata zici ca-mi arde casa. In grup nu e mereu fun Succesuri zic!
  6. Nu inteleg cum te poti simti singur in militari...si cand arunci un ac pe jos, tot nimeresti pe cineva
  7. Vad ca nu m-am facut inteleasa. Pe Raducu si Madalina nu i-am cunoscut si tot i-am plans. Insa in 10 ani am sperat sa nu fiu nevoita sa imi conduc prietenii pe ultimul drum. Asa e mai usor pentru mine sa continui pasiunea.
  8. La inceputurile mele motoristice stiu ca ma afecta orice accident...apoi drame care m-au facut sa ma intreb daca merita, Raducu, Madalina care pur si simplu mi-au rupt inima. Stiu ca in fiecare sezon am sperat sa nu fie victime printre ai mei, cunoscuti, sau prieteni apropiati. Anul asta nu a fost cu noroc. Drumuri line Sabina, oriunde te-ai afla.
  9. :( Stie cineva ceva de inmormantare? Fb: "Din pacate este adevarat.. o prietena a vorbit cu mama Sabinei si a primit confirmarea. Se pare ca Sambata, intr-o curba, Sabina s-a trezit cu o masina pe sensul ei de mers.. A franat, motorul s-a dus de sub ea, iar ea a fost lovita de masina. R.I.P... Later edit: se pare ca totusi, soferul din masina nu era vinovat. Nu intrase pe contrasens. Sabina se pare ca s-a speriat in curba si a culcat motorul si a iesit pe contrasens in masina care chiar se oprise inainte de impact."'
  10. Eu cred ca o au mica si simt nevoia sa compenseze cumva...altfel de ce atata zarva?! Cilindreea...)))
  11. Subscriu. De ce sa ambalezi ca retardul motorul la semafor cand tu ai intre picioare o amarata de tigaie?! M*** imbecilului de pe Iuliu Maniu
  12. Nici cu mine nu ma laud, dar nici tu nu esti pe craca ta Ps: sunt misandra, dar acum ce-i frumos si lu' dzeu ii place...
×
×
  • Creează nouă...