Angi Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Inca nu-i nimic sigur, dar eu as vrea sa ies sambata la o plimbare spre munte. Ma gandesc la drum de tara si/sau forestier. Nimic greu. Poate mai vine un prieten de-al meu cu SuperTenere, dar nici asta nu-i sigur. Vremea este un factor decizional important, adica daca ploua cade treaba. Mobrele enduro-touring s-ar potrivi cel mai bine plimbarii pe care mi-am propus-o. Nu am luat in calcul niciun traseu, ora de plecare sau loc de intalnire, deci totul este deschis discutiei. Daca sunteti interesati dati un semn bafta --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daca va intrebati de ce am postat din nou aici, intrebati moderatorul soso. El va va raspunde. Discutiile continua aici! Distractia poate fi mutata si duminica. Aviz Kuki Editat Aprilie 24, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 Eu m-as baga ! Vremea pare ok, sambata ! De fapt pe 26.04, este cam singura zi cu soare din perioada Pastelui ! Despre traseu nu propun numic. Va las pe voi sa faceti asta ... va voi urma ! Despre ora plecarii ar fi bine sa fie in jur de 9.30-10.00, ca sa am si eu timp sa ajung in Bucuresti. In concluzie ... ma bag ! Ok O batem in cuie. Ramane ora 10.00. Hai sa stabilim si locul de intalnire. Ai idee unde este OMV Baneasa? Daca nu, undeva pe DN1? Zi unde ti-ar fi mai bine sa ne vedem. ps- Si daca ai idee despre vreun traseu dragut, baga propunerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Daca nu localizezi benzinaria asa (este semnul galben), zi-mi un alt loc de intalnire si ne vedem acolo. bafta Editat Aprilie 24, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 Gata ! ... se stie ! Am mai fost .Maine la ora 10.00 voi fi acolo ! Ok Ramane stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Dezamagire totala ... ! Schimbare de plan ..... a avut grija nevasta ! ... trebuia sa planifice ea ceva ca sa-mi de peste cap toate socotelile. Imi pare rau, pana dupa Pasti nu pot sa ies cu motorul. Am treaba ... multa ! Inca o data ... imi pare rau ! Nicio problema. Paste fericit Editat Aprilie 25, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 27, 2008 Autor Share Postat Aprilie 27, 2008 Pana la urma tot am comis-o. Chiar daca toti cei anuntati n-au mai putut veni (neveste, cumparaturi si altele), eu am reusit sa scap de povara obligatiilor pascale si am uschit-o la munte. Prea multe nu am de povestit. M-a cam batut vantul dar in rest a fost ok. Drumul dragut, am reusit sa scap fara a relationa direct cu tarana, mobra a mers beton, ce sa mai, a fost bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Salut Angi! Arata misto drumurile, pe unde ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Misto excursie. Si eu am stat ieri in casa pt ca nu am avut idei de traseu! Pe unde ai gasit drumurile alea? Da detalii despre traseu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 Sincer, cand am plecat din Bucuresti nu aveam nici cea mai mica idee despre traseul pe care aveam sa-l urmez. Mi-era clar ca trebuie sa ajung la Campina sa las niste chestii, in rest nimic. M-am gandit ca voi aplica reteta care a dat roade de mai multe ori: la plezneala. Asa ca, dupa ce am terminat cu Campina, am luat-o spre Breaza iar de acolo pe primul drum care parea ca se indreapta spre dealuri. De aici in colo totul a fost la intamplare. Am mers pe unde am vazut cu ochii. Neavand in dotare harti, gps, busola sau alte dispozitive de orientare, mi-e absolut imposibil sa va spun traseul exact. Va pot spune ca la un moment dat am intrat in niste livezi. In rest…… bafta --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Joi (1 mai) as vrea sa mai fac o tura. Daca sunteti interesati dati un semn ps- daca vremea e frumoasa, aceeasi invitatie ramane valabila si pentru sambata (3 mai) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pana la urma ploaia s-a indurat s-o taie pe alte meleaguri si sambata am reusit sa bag o tura super. Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate