sensv Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Daca iesiti vreounii enduro pe la Galati pe undeva ... mi-ar placea sa ies si eu. O sa fiu in perioada de Paste in zona si as vrea sa ies, insa nu cunosc pe nimeni... Nu sunt chiar incepator, dar nici vreun foarte priceput, insa mi-ar placea o iesire pe langa Galati daca se organizeaza ceva... Multzam ! Valentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Daca iesiti vreounii enduro pe la Galati pe undeva ... mi-ar placea sa ies si eu. O sa fiu in perioada de Paste in zona si as vrea sa ies, insa nu cunosc pe nimeni... Nu sunt chiar incepator, dar nici vreun foarte priceput, insa mi-ar placea o iesire pe langa Galati daca se organizeaza ceva...Multzam ! Valentin bogdan borosescu 07452692685-e din galati si dornic sa iasa la endureala,plus ca stie si traseele din zona si gasca de acolo,, ar mai fi si edi 0744590678 din braila(tot pe acolo)..sunt catemisti asa ca se baga si mai greucean..apeleaza cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 de paste voi fi si eu in galati... insa nu stiu daca cu motorul sau cu masina... depinde de prognozele meteo... in principiu ar merge sambata o tavaleala prin macin... kipintaci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 de paste voi fi si eu in galati... insa nu stiu daca cu motorul sau cu masina... depinde de prognozele meteo...in principiu ar merge sambata o tavaleala prin macin... kipintaci... Pentru luni m-as baga si eu la o plimbare la Macin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) bogdan borosescu 07452692685-e din galati si dornic sa iasa la endureala,plus ca stie si traseele din zona si gasca de acolo,,ar mai fi si edi 0744590678 din braila(tot pe acolo)..sunt catemisti asa ca se baga si mai greucean..apeleaza cu incredere Supertare ! Multzam de reply-uri Oricand, in principiu. Tot ktm am si eu. Deci luni sau marti, chiar si sambata asta eu sunt disponibil. Eu sunt din Sendreni, insa nu pot sa spun ca stiu foarte bine zonele de enduro. In afara de lunca Siretului si cateva dealuri mici pe langa Sidex, spre Smardan, nu prea stiu alte trasee. Eu m-am jucat vara trecuta pe halta de la Sidex, insa e destul de periculoasa ''ideea'' (pietre, fiare, sarme, ....). Asa ca sunt deschis la orice propunere. PS: nr de telefon Bogdan B trimis de tine 07452692685 are prea multe cifre... Valentin 0745121317 Editat Aprilie 24, 2008 de sensv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 salut baieti. intrati si pe forumul motociclistilor din galati braila la http://motociclism.ingalati.net unul din enduristi e andrei care se da la independenta pe dealuri si prin lunca siretului. in plus mai sunt si altii care se dau, asa ca hai sa ne vedem zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Aprilie 25, 2008 Autor Share Postat Aprilie 25, 2008 salut baieti. intrati si pe forumul motociclistilor din galati braila la http://motociclism.ingalati.net unul din enduristi e andrei care se da la independenta pe dealuri si prin lunca siretului. in plus mai sunt si altii care se dau, asa ca hai sa ne vedem zilele astea. Multzam frumos de link. Intru acum. Eu am vb la telefon cu Edi si Bogdan si a ramas ca spre dupa amiaza sa vb poate reusim sa iesim maine pe undeva, ca vad ca e si vremea buna iar de luni se strica nitzel, poatespre Garboavele, sau ... oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Multzam frumos de link. Intru acum.Eu am vb la telefon cu Edi si Bogdan si a ramas ca spre dupa amiaza sa vb poate reusim sa iesim maine pe undeva, ca vad ca e si vremea buna iar de luni se strica nitzel, poatespre Garboavele, sau ... oriunde aici citeva poze - putine, ca n-am apucat sa pozam bogdan, te dai supertare! http://www.e-poze.ro/foto/victor/victor-ZA.../victor-TUGJOI/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 aici citeva poze - putine, ca n-am apucat sa pozam bogdan, te dai supertare! http://www.e-poze.ro/foto/victor/victor-ZA.../victor-TUGJOI/ Pai la 21 ani cati are + enduro inoculat de mic de taica-su ... cred si io. Oricum, iesirea a fost dementiala ! Din pacate, la ritmul meu de lucru nu am cum sa fug asa, 3-4 zile la Galati ... ca acu'm-as urca pe ''capra'' si i-as da bice ... Poate reusim, vara asta, sa mai facem acar una... O sa incerc sa merg la Breaza pe 14 iunie. Poate ne vedem acolo, cine stie... Toate bune ! Cro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate