DAC MOTORS Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Apasu: Petrecere de deschidere Bar La Apasu luni seara ....nu lipsi si da mai departe (pentru cei ce nu cunosc Economu Cezarescu 43 linga Pui de Urs) incepind cu ora 19. PT CEI CARE STIU SAU AFLA ACUM BARUL SE AFLA LINGA REGIE SAU GROZAVESTI PE PARTEA INDUSTRIALA VA ASTEPTAM SA TRECETI PRAGUL,SA BEM O BERE SA MAI VORBIM SI SA NE URAM UN HRISTOS A INVIAT ETE HARTA Editat Aprilie 27, 2008 de DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Cat dai berea? Prezent! Editat Aprilie 27, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Sa traiasca! Nu stiu daca o sa pot sa ajung, dar tot trag speranta Up up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Sa petrecem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 sorrrry acu' vazui treaba!!! cred ca voi ajunge POSIBIL PROBABIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Vine si fratili tau .... hai sa ne bem ...ce sa facem ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Eu sunt cu pneomonia... cred. Dar nu mai pot sta in casa. Aveti si vin fiert? sau ceva alcool mai cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate