Xaiffer Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Am postat tarziu dar acum am gasit o doza de pofta Am 7.000 km pe gagica si sunt multumit de ea Am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Nu mi-a facut probleme niciodata , foarte usor de controlat (curbe,derapaj etc.) in ciuda greutatii (180kg). Sunt convins ca am facut cea mai buna alegere.Am invatat ce inseamna greutatea , am invatat sa ma aplec pe viraje , am invatat sa merg in trafic dar si la drum lung si nu numai... Am avut un singur incident dar la 25-30km/h si nu am patit nimic , deci...asta este: Am pus filtru de aer BMC , Toba IXIL Xtrem Short , Parbriz *smoke* , oglinzi de honda , turometru si inca ceva dar nu se spune Pot spune (uimit) ca sunt atasat de ea si o respect ca m-a adus acasa intreg si pe ploaie,vanturi,noapte si a avut grija de mine la inceput Editat Aprilie 27, 2008 de Xaiffer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu nx Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Frumoasa motocicleta !! Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara nici un incident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 abea acum dupa 1000 de ani te`ai gasit sa pui si tu poze ma ? ) Hai bafta si aveti unu grija de celalalt si ne vedem la plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Felicitari pt motoreta si sa o porti cu placere! Tip: nu o mai spala cu spuma activa ca ai sa ramai cu pete pe aluminiu si ornamente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Frumoasa rau...multi km ps:cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Multumesc frumos ! @Denis: Cam mult , 4700 si am mai bagat cam 1.200 (nebun). Dar asta e...odata am prima motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 ai bagat 1200 in echipament , toba si filtru vrei sa zici ? sau in ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Multumesc frumos ! @Denis: Cam mult , 4700 si am mai bagat cam 1.200 (nebun). Dar asta e...odata am prima motocicleta Da,omu dar nu crezi ca 5.900euro e cam mult pentru un 125? Eu unu nu as da atat pe prima motocicleta PS:In ce ai bagat 1.200? ps1:daca nu te superi ca te intreb...sunt curios Editat Aprilie 29, 2008 de Denis CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 eu cred ca a bagat 1200 euro in banca sau pe card Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Am explicat ! Toba 370EUR cu tot cu transport , Parbriz 100eur , filtru de aer 110 eur (cu tot cu kit-ul de uns & spalat) , oglinzi 50 EUR. Ma rog si ce a mai intrat la revizie si cu tot ce i-am schimbat (consumabile) sa zic 100E , ma refeream la 1000$ nu EUR. sunt undeva pe acolo Da e mult dar astea e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate