Sari la conținut

claudiu nx

EX+
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    2000
  • Numar Moto
    stealth :D
  • Club
    solitary

Informații profil

  • Motociclete detinute
    RS 125,

claudiu nx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca nu ii facem pe astia care nu acorda prioritate sa le fie frica de noi, nu rezolvam nimic. Asa merg lucrurile in Romania. Si asa apar tot felul de crime la stirile de la ora 5. De ce sa nu apara si ca niste motociclisti l-au ciomagit serios pe unu.
  2. Asta e din ciclul : Si eu sunt bisexual si imi place !! min 6:35
  3. claudiu nx

    Unde S-a Ajuns...

    chill0ut tot respectul pentru ceea ce ai scris. Din pacate mesajul transmis de postul tau nu va ajunge la urechea celui care isi cumpara motor doar pentru a impresiona pe altii. Pentru ei ceea ce tu ai scris nu inseamna nimic. Ei cred ca au lumea la picioare, ca li se cuvine totul si mai ales ca nimic nu li se poate intampla. Atat timp cat vor exista tineri care sunt interesati numai de "cat baga" un motor anume, nimic nu se va schimba.
  4. Pacat de baiat. Vaca aia cred ca de abia acum a aflat la ce se folosesc oglinzile.
  5. AB-33-MAD eu nu cataloghez un om dupa ce scrie la profil, stai linistit. Nu trebuie sa imi dai mie definitii cu ce inseamna 500 de km\h in opinia ta. In postul anterior ziceai ca atunci cand mergi tare, mergi pe barba ta. Daca tu gandesti asa la anii pe care zici ca ii ai in profilul ala e grav. Oricum iti dau dreptul sa ma faci pe mine copil, numai dupa ce incetezi tu sa scrii cu "sh", "tz". In alta ordine de idei, degeaba ne mai agitam noi pe forum, soso stie daca a gresit si el pe undeva sau nu in toata chestia asta. Si chiar daca pe forum nu vrea sa zica, durerea pe care o trage de la fractura aia il face sa se gandeasca mai mult la cum era daca facea lucrurile in alt fel.
  6. Uite ca asta nu o stiam. Deci daca merg cu 500 (ipotetic vorbind), merg numai pe riscul meu. Bai frate dute si da de permis din nou, asta in cazul in care il ai. Eu nu stiu, pe forumul asta nu exista si oameni cu capul pe umeri care sa ia initiativa la astfel de aberatii. Daca scapi tu motorul fratioare la 500 si se duce pe trotuar, loveste un copil si moare. Atunci ai mers numai pe barba ta nu ? Sau daca in afara localitati scapi iar motorul de sub control, intri pe contrasens si o masina care vine din fata in incercarea de a te evita intra in copac ? Iar mergi pe barba ta ? Degeaba incearca oamenii aia sa faca tot felul de campanii de genul " exista motociclisti in trafic ", daca in randul motociclistilor exista oameni ca tine. Si inca ceva, cand o sa mai cresti si poate o sa ai si tu un copil o sa te rogi sa nu fie copilul tau lovit de un motociclist care a mers pe riscul lui.
  7. Bine ai venit ! Sa nu crezi ca am ceva cu tine, dar totusi nu sunt de acord cu ceea ce zici tu. Si ar fi cam asa : 1. Tu zici ca sunt mai periculosi aia care merg cu masina cu 80 si cu motoru cu 60. Am stat, m-am gandit de cateva ori si nu am reusit sa gasesc un sambure de logica in ceea ce zici. Adica, dupa parerea ta, astia care merg cu 60 cu motorul sigur nu stiu sa execute manevra de evitare nu ? Ei se bazeaza numai pe franat pana in spatele unui obstacol ? Si acum ... sa presupunem ca o persoana in cauza stie sa evite la 60 la ora. Cand e mai greu de evitat ? la 60 la ora ? sau la 150 ? 2. Multi "descreierati" au crezut ca stapanesc motorul si pana la urma au ajuns in copac.
  8. Imi pare rau pentru ce ai patit Soso. Totusi am o intrebare pentru tine : Admiti ca ai gresit si tu undeva in toata chestia asta ?
  9. GooFootz, nu decizi tu fratioare cine are dreptul sa vorbeasca despre el si cine nu. Adam, de bine de rau, a demonstrat ceva in postul lui si anume ca baiatul asta in decurs de o luna, de cand a luat permisul, a venit de la Iasi strabatant un drum lung ( lucru care nu este indicat pentru un incepator ), a avut si niste accidente minore ( lucru care arata ca nu stapanea motocicleta foarte bine ) si a mai si mers cu 200 ( nu este putin teribilism aici ? ). Asa ca mai bine stai tu in banca ta si nu te mai umfla in pene atunci cand nu ai nimic de spus. Adam a vrut sa spuna ca acest baiat a incalcat niste reguli fundamentale, pe care poate daca le respecta, nu ajungea aici. Nu il judeca nimeni pe Marius. Sunt atatia care ajung in starea in care este el acum din cauza altora. Pentru aia mie imi pare rau. Si daca tot zici ca nu crezi in Dumnezeu, dute frate maine la spital si daca te intalnesti cu parintii lui spune-le lor asta nu noua . Bafta
  10. Prietene, ce intelegi tu prin topic curat ?? Injura cineva aici sau ce ? Nu inteleg care este problema ta, iti iei rolul de admin sau ce ? Aveti asa o alergie la dezbateri. Fiecare isi expune punctul lui de vedere, bun sau rau, trebuie respectat. Intradevar, baiatul in cauza a comis-o, altii il invinuiesc pentru ceea ce a facut, altii isi exprima regretul si tot asa. Zicea cineva ca trebuie sa invatam din aceste intamplari, cum sa se mai invete ceva daca altii au alergie la dezbateri.
  11. Frumoasa motocicleta !! Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara nici un incident.
  12. I se poate intampla oricui, asa a fost sa fie. O clipa de neatentie, cred eu, este de ajuns. Nu are rost sa arunci cu pietre in situatia data.
  13. Nu pot decat sa ma gandesc la parintii lui .... cam cat de mare trebuie sa fie durerea. Sa il vezi cum creste, sa iti pui sperante in ceea ce priveste viitorul lui si apoi sa il vezi intins pe un pat de spital. Acest accident m-a facut sa ma gandesc serios la viitorul meu de motociclist.
  14. Nu prea sunt de aceeasi parere cu tine . Te minti singur daca tu crezi asa ceva.
×
×
  • Creează nouă...