Razvy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 kymco reising ce as merge si eu cu runneru pe o pista de aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 kymco reising pe ce pista e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Pe amkart,pista de carturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Am si eu o poza recenta de la o iesire la vanatoare. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 salut tuturor, revin si eu cu cateva poze pe care le-am facut la o iesire cu baetashii pe la Branesti bafta si conservari uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Am si eu o poza recenta de la o iesire la vanatoare. Asfalt uscat! WOW shoot me, shoot me first salut tuturor, revin si eu cu cateva poze pe care le-am facut la o iesire cu baetashii pe la Branesti bafta si conservari uscat offtopic eram convins ca poza ta de la avatar este cea reala, ce dezamagire ) Editat Octombrie 17, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 eram convins ca poza ta de la avatar este cea reala, ce dezamagire ) nu, este Trandafir, un tovaras d'al meu scuterist din Branesti, vine pe la Circ, nu il stii? bafta si salutari cu conservaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 WOW shoot me, shoot me first Pai de ce sa te impusc?Vrei sa mori?Daca vrei sa mori,da'te reising pe polei. Eu nu ranesc nicio fiinta umana.Sunt inocenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Pai de ce sa te impusc?Vrei sa mori?Daca vrei sa mori,da'te reising pe polei.Eu nu ranesc nicio fiinta umana.Sunt inocenta. nu ranesti nici o fiinta si ai kalasnikov la spinare pe camp la urmatoarea vanatoare sa nu mergi cu tanku Editat Octombrie 17, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 nu ranesti nici o fiinta si ai kalasnikov la spinare pe camp la urmatoarea vanatoare sa nu mergi cu tanku Am scris ca nu ranesc nicio fiinta UMANA. Iar treaba cu kalasnikov'ul,imi place sa trag cu arma.Fac trageri de la 12 ani. Nu e nevoie sa merg cu tancul,avem in IMS si scuterul meu cu care mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Am scris ca nu ranesc nicio fiinta UMANA. Iar treaba cu kalasnikov'ul,imi place sa trag cu arma.Fac trageri de la 12 ani. Nu e nevoie sa merg cu tancul,avem in IMS si scuterul meu cu care mergem. bravo oricum arati bine ne place de tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 bride face trageri dar nu cu arma si poza aia nu este a ei se zvoneste ca bride ar fi asta: O Terente te-ai intors....salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 bride face trageri dar nu cu arma si poza aia nu este a ei se zvoneste ca bride ar fi asta: ce oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 bravo oricum arati bine ne place de tine ) Multumesc. bride face trageri dar nu cu arma si poza aia nu este a ei se zvoneste ca bride ar fi asta: Ehh..invidia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) bride face trageri dar nu cu arma si poza aia nu este a ei se zvoneste ca bride ar fi asta: nu e adevarat, eu o cunosc pe biraid si este asta bafta, asfalt, far, uscat, conservar, moarte Editat Octombrie 17, 2008 de T Rex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 nu e adevarat, eu o cunosc pe biraid si este asta bafta, asfalt, far, uscat, conservar, moarte Ti'e tie ciuda bre,ca am mai mare trecere la scuteristi si tu n'ai. Ntz! Asta e adevaratul T.Rex.L'am prins la 2mai,cand incerca sa faca pe superman. Asfalt cu farul sub conserva uscata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 o iesire de a lui boosty in padure la offroad, ca acolo ii place sa stea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 o iesire de a lui boosty in padure la offroad, ca acolo ii place sa stea.... Foarte reusite pozele!Dar cum se comporta telescoapele prin padure..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 e bine si in padure cam plange un pic stangu dar merge.. mai am o furca acassa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) @kawasakimann: tu ar trebui sa mergi cu boosteru' pe pista nu prin padure Editat Octombrie 17, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 @kawasakimann: tu ar trebui sa mergi cu boosteru' pe pista nu prin padure imi permit sa te corectez, kawasakakaman, tu ar trebui sa mergi pe o pista de avion in fata unui 747 cu busteru ala.. bafta si noroi uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ba tu nu ai ce face , acu sincer? dupa ce ca ai fost banat.. acu iar incepi sa comentezi aiurea pe toate topicurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 ba tu nu ai ce face , acu sincer? dupa ce ca ai fost banat.. acu iar incepi sa comentezi aiurea pe toate topicurile. Mai bine taceai :-J Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Cum zici tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) maine vin mai multe recunoaste-ti voi casca galbena rossi replica oricum marpha au un cuplu ktmurile astea . foarte greu sa la plecare si la oprire ) imi mai trebe 10 cm la picoare Editat Octombrie 18, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate