ViRuSaKe Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Sica stii cumva pe la noi prin Sb vre-un atelier unde repara/vopseste carene ? Nu stiu daca mi-ai mai vazut tu scuteru in ultimu timp dar stii ca sta f prost la partea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 voi chiar nu iesiti nicaieri cu scuterele ? eu am fost azi pana la iesire din judet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 voi chiar nu iesiti nicaieri cu scuterele ? eu am fost azi pana la iesire din judet profiti de el cat mai poti,nu?dupa doar pe masina,sau doar pe timp iarna? cati km ai parcurs?as iesi si eu dar n-am cu cine,misto pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 cati km ai parcurs? vreo 3-4 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 7, 2009 Autor Share Postat Mai 7, 2009 am facut eu saptamanile astea 2-3 cu o chinezarie vreo 800 si ceva de km , prin jurul sibiului etc. acum am in curte o yamaha mbk , deci nu-mi vine sa cred cum impinge de tare.. , nu am mers p scuter sa mearga asa =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NO speed limits Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 uite cam asa arata scuterul cand lam cumparat:-)))) iar acuma asa...... ..o sa mai fac poze si o sa le pun .... iam pus si leduri are mai multe culori......... se schimba culorile singure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 l-ai vopsit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 l-ai vopsit ? l-a spumat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 frumos e racit cu aer sau cu lichid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 frumos e racit cu aer sau cu lichid? Ms. Are racire pe apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) intalnirea de duminica trecuta duminica o sa mai pun poze Editat Mai 21, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 intalnirea de duminica trecuta duminica o sa mai pun poze R6-le-i scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 ii scuter cu motor,cadru si carene de motocicleta ii un prieten de-al meu , a trecut prin zona si s-a oprit . Am pus poza asta pt ca aici suntem mai multi . Daca vrei o pun si in varianta fara R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 R6-le-i scuter? Dominator-u nu l-ai observat sau pare a scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Dominator-u nu l-ai observat sau pare a scuter? Dominatorul e Tohanul ala sprijinit de peretele din fundalul primei poze? eu alta motocicleta nu mai vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Dominatorul e Tohanul ala sprijinit de peretele din fundalul primei poze? eu alta motocicleta nu mai vad Tu chiar nu vezi in poza 2 un enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 in fata la logan ) e mascat bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Niu pics . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 iote nsr zii lu' baiatu' sa schimbe guma pe fata ca nu tine bine pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Merge inchis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 si eu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate