Sari la conținut

Iunie Grecia Concediu Pe Motoare


aliance-steel
 Share

Postări Recomandate

Ca in fiecare an, concediul pe motoare de asta data se va desfasura in Grecia. Plecarea va fi in data de 13 iunie sau chiar 12 daca timpul pune probleme cu o noapte de cazare undeva in Bulgaria.Noi am rezervat deja 5 camere intr-o locatie cu 8 camere in zona Katerini.Sintem numai motociclisti,si mergem de multi ani impreuna./index.php?showtopic=142346&st=0&p=899222entry899222/index.php?showtopic=54553&st=0&p=453325entry453325 Anul acesta ne-am gindit sa facem in acest mod concediul si cum au mai ramas camere libere in locatia unde am inchiriat ar fi pacat sa ne trezim cu ceva manelisti pe linga noi..asa ca ma gindeam ca poate mai sint amatori ptr cele 3 camere ramase libere.Pretzul este de 90 eur fara masa hotel cate 3" CU PARCARE ASIGURATA ptr moto. Distanta este de 1500 km in total si eu zic ca se merita.

Localizare: vila deschisa in 2006 se afla in Olympic Beach, la cca 70 m de plaja. Centrul orasului Katerini se afla la cca 7 km.

Camere: spatioase, au toate baie cu dus, WC, TV, chicineta complet utilata, aer conditioinat (contra cost - se plateste la fata locului 5 eur/camera/zi), balcon sau terasa

. Vila are parcare pentru masini (in curtea interioara

post-2464-1209408169_thumb.jpg

post-2464-1209408181_thumb.jpg

post-2464-1209408194_thumb.jpg

Editat de aliance-steel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la naiba. :) e chiar frumos, mi-as dori f mult. dar am ramas fara permis.. dc se mai face aceasta tura si-n spetembrie cu cea mai mare placere :moto:

te rog sa'mi dai un pm cu datele de contact de acolo. eventual sa rezerv pt septembrie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Plecarea pe 13 iunie...dar cat intentionati sa stati acolo?

90 eur este presupun camera, da?

 

Teoretic as putea contribui si eu cu 2 motoare cu 3 sau 4 indivizi in total...poate chiar 3 mobre cu 5-6 persoane...dar trebuie intai sa le povestesc ce si cum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum spuneam si mai sus cazarea costa 90euro/pers si inklude 7 nopti de cazare in locatia respectiva.Fireste ca vom "sta" 7 nopti ptr ca atit inseamna sejurul.Mai sint 2 camere de 3 paturi la pretul de 80eur/pat/sejur si 1 camera de 2 paturi la pretz de 9o eur/pat/sejur

c5ristiano_king imi pare rau dar esti minor si nu se poate dar sint sigur ca in citiva ani vei putea fi un partener de nadejde..pina atunci..invata circulatie rutiera si ia-ti permisul si ceva de calareala si mai vbm !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...