DKWraith Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Sal! Am o Yamaha XS 400 din 85 model 2A2 si caut sa originala cu coditza, aripa spate+ semnale si aripa fatza, eventual si galeriile de evacuare.... Motocicleta are spatele modificat, as avea probleme la RAR cu semnalele spate (pozitie/stop)? ca sa nu mai vorbesc de sa? Eventual o idee ce sau cum sa fac cu saua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Nu cred ca ai probleme la RAR, eu nu am avut. Ti-o omologheaza asa cum arata, face poze si gata. LE: Ia vezi daca te ajuta asta: 1. http://cgi.ebay.de/Yamaha-XS-400-Sitzbank-...1QQcmdZViewItem 2. http://cgi.ebay.de/Yamaha-XS-400-Auspuffan...1QQcmdZViewItem 3. http://cgi.ebay.de/Yamaha-XS-400-SE-Schutz...1QQcmdZViewItem ...mai trebuie sapat. Asta daca nu ai alte solutii... Editat Aprilie 29, 2008 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 Merci de indrumari!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 salut vad ca ai un xs400 unde gasesc un platou cu platini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 salut vad ca ai un xs400unde gasesc un platou cu platini? Sincer, nu stiu. Il am de putin timp. incearca pe la cei cu dezmembrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 salut vad ca ai un xs400unde gasesc un platou cu platini? eBay este o sursa foarte buna. Eu am comandat pentru Honda si totul a decurs ok. Trebuie sa sapi, sa ai ceva timp si sa fii atent la conditii: livrare, plata, stare obiect...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 Inca o nedumerire. Motoreta e adusa din Germania si e limitata la 27hp, cum fac sa ajunga la valoarea reala, adica 37-38hp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giesecsar Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Venim intr-o zi pe la tine si iti povestim cum sta treaba cu linitare insa nu cred ca mai e cazul caci eu cred ca a fost scoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Inca o nedumerire. Motoreta e adusa din Germania si e limitata la 27hp, cum fac sa ajunga la valoarea reala, adica 37-38hp? Daca nu ma insel XS-ul de 400 are 27 de cai.Deci .. ce limitare ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Daca nu ma insel XS-ul de 400 are 27 de cai.Deci .. ce limitare ?! XS-ul 2A2 comercializat in Germania si japonia este de 27 de cai. Majoritatea XS-urilor de la noi sant aduse din Germania... Editat Mai 19, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate