nineinchfly Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Din pacate noi nu am ajuns (prea munte intr-o zi)Daca exista ceva inregistrari video pe format mini DV sintem dispusi sa le difuzam.Multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferox Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 (editat) vorbeste cu Giny el a facut niste filmari pe acolo la capitolul premii trebuia sa iau locul 1 pentru cel mai greu motor din competitie Editat Iunie 7, 2005 de ferox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 ba da de baga gagiul cu KTM-ul ............... super senzatie cand urci cu viteza si sari .............. asta se numeste distractie cu un motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 am cam jumate de ora de inregistrare cu 8mmdigital daca vrei pot sa iti trimit un dvd in format avi necomprimat numai sa imi dai o adresa. Pt. Ferox trebuia sa iti dea premiul I si pt cea mai frumoasa culoare a motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Senzational! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 8, 2005 Share Postat Iunie 8, 2005 Deci asta e traseul de motocross de care am auzit? Seamana un pic cu Branesti... Misto. Si ce ai facut cu Elefantul? Eu inca n-am avut curaj sa ma bag pe traseul de mx cu Africa mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ferox Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Am reusit sa fac citeva ture dar am abandonat ca mi-a fost prea greu motorul si nu l-am putut ridica, mi s-a rupt si maneta de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 ceea ce nu stiti voi, este ca asta a fost doar trierea pentru carpat trophy. trophy-ul s-a desfasurat pe durata a 7 zile, eu am fost acolo acu am venit. Din pacate doart 2 (doua) motorete au participat la cursa efectiva, restul au fost doar acolea, la show. E o diferenta intre 2-3 ore cu pauze, si 12 ore de traseu (in care trebe sa te si orientezi, nu ai smurd la 10 pasi, mergi dupa roadbook). Probabil voi face un topic nou. Apropo, apar si eu intr-o poza: /index.php?...=post&id=177715 Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 ba, ce fatza de spate ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 12, 2005 Autor Share Postat Iunie 12, 2005 Apropo, apar si eu intr-o poza: Si nu dai nici macar un simplu Buna ziua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Am reusit sa fac citeva ture dar am abandonat ca mi-a fost prea greu motorul si nu l-am putut ridica, mi s-a rupt si maneta de ambreiaj. Eu acum am vazut ca ai Elefant de 350 Credeam ca ai din ala de 900 si m-am mirat ca te-ai bagat cu asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate