CUXI Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 am dat intamplator peste furca aceasta...cine stie de ce moto este?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 am dat intamplator peste furca aceasta...cine stie de ce moto este?? E de Ij primele modele cu furca pe jambe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) Dnepr cu mici ciobaneli ca sa coboare aripa. Dap corect, Izh, uitandu-ma la jugul superior. Editat Aprilie 30, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Poate ca no fi de pe la noi ... cine stye ceva japoneze zik eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Poate ca no fi de pe la noi ... cine stye ceva japoneze zik eu ..tzeva koreana kontazik eu, poate kiar nordkorena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 am eu nevoie de o furca de ij ,poate ne intelegem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Mai 3, 2008 Autor Share Postat Mai 3, 2008 ne-om intelege..problema sunt banii...cat oferi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 lasa un pret si un nr de tel si vorbim dar pretul sa fie omenesc..........toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 E de Ij primele modele cu furca pe jambe. Dnepr cu mici ciobaneli ca sa coboare aripa.Dap corect, Izh, uitandu-ma la jugul superior. shi mie tot de ij mi se pare dupa forma jugurilor, shi s-ar putea ca DKW sa aiba dreptate, sa fie de la primele modele de ij cu furca telescopica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 shi mie tot de ij mi se pare dupa forma jugurilor, shi s-ar putea ca DKW sa aiba dreptate, sa fie de la primele modele de ij cu furca telescopica... Izh-49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate