gunix Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) http://mihaelapana.blogspot.com/2008/05/po...de-motoare.html eu nu Âştiu ce e. poate Âştiți voi Âşi o lămuriți pe fată... îmi e colegă de munci. merci Editat Mai 2, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 http://mihaelapana.blogspot.com/2008/05/po...de-motoare.html eu nu Âştiu ce e. poate Âştiți voi Âşi o lămuriți pe fată... îmi e colegă de munci. merci Este o motocicleta construita de detinuti cauta pe forum gasesti multe despre ea. Cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Mai 2, 2008 Autor Share Postat Mai 2, 2008 dam, merci, acu după ce am dat Âşi io căutare ca omu' am găsit. merci că mi-ai deschis ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 dam, merci, acu după ce am dat Âşi io căutare ca omu' am găsit. merci că mi-ai deschis ochii. Eu sunt din Baia Sprie La vreo 60Km. de Sighet trec la vara pe la muzeu poate dau motocicleta la restaurat manopera gratis dar materialele se platesc daca le convine la primavara este gata Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Eu sunt din Baia Sprie La vreo 60Km. de Sighet trec la vara pe la muzeu poate dau motocicleta la restaurat manopera gratis dar materialele se platesc daca le convine la primavara este gataNumai bine mi se pare mie sau motorul este de BMW ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) /index.php?...t=0&start=0 Editat Mai 3, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Scrie in Motolife Nr 66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 sincer pare a fi un motor(decat motorul) Ural sau BMW,oricum cand spui Ural de fapt Spui BMW ptr ca rusii au demontat fabricile de motocicliete din germania si le-au reasamblat in rusia la mama dracu'....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate