Joe Black Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 HMMMMMMMMMM... 10:30 CUMPARAM BERE(AZUGA DIN AZUGA) EU, SUBSEMNATUL IN DEPLINE FACULTATI MENTALE, JOE BLACK+GEORGICA(LMA SARBATORITULE! SHI SHOFER)+MIU(RLAHITA)+IRINA CRAI(ANGEL_OF_HELL) 12:30 RESEDINTZA BLACK-ULUI - CAFELE, BARFE, SHUSHANELE, EATING, TELEFOANE..... 19:30 APARE V-MAXU' 21:00 PE RAND APAR: JULIA, BEBE(KOMBAT), D.M.W.-U' CU TEO SHI LUDIXU', NICU "PROFESORU" CU BIKLA , DAN DEXTERU' & THOSE 2 PIERCED GIRLS, KALI-TZAKA,VLAD (GARCEA) KOSTEL SHI BOMBONIK ELVETZIANA, EL DON LEONCIO CU ISAURA... GAND SHI FAPTA: PREZIC "APARE LEONCIO CU UNA STICLA SHI ZIGARA FOI...GRESHIT! APARE LEONCIO CU UNA STICLA, ISAURA SHI 5 ZIGARI FOI!! S-A SERVIT: VIN ALB/ROSHU, TZWYK, WISIKY, BERE(AZUGA DIN...), SHERVETZELE, GHEATZA, ETC.. NU AM NICI O REMUSHCARE (NU-MI ADUC AMINTE NIMIC! )...FRUMOSSSS! ps. LMA: ALIN-AZUGA, D.M.W.U', GEORGICHA MANEA - AVOCATU' CU ATASH LMM (LA MAI MARE!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 ZIGARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 mah da shtiu ca te bagi in seama pe unde apuci hai nu mai plange ca mai bem shi alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 La multi ani la toata lumea!!! a fast super-tare weekendu' asta si chiar nu se putea fara un wisichi ! va pup si ne vedem sambata aviatoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 (editat) Doamne, pupa-ti-as talpile, m-ati innebunit w-endul asta Azi-dimineata aveam o mica problema cu zgomotul de vase sparte pe care-l aveam in creieri cand imi scuturam pleata. Cred ca aseara a fost cam... mult M-am simtit minunat, ca de fiecare data cand ma aflu in mijlocul vostru. Editat Iunie 6, 2005 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 bai Joe bine ma iar v-ati distrat de minune! Bravo voua!! Dar nu uita ca ati ramas datori cu o poza facuta aici la Azuga! CEA CU GEORGICA *oile blajine* CALARIND bestia aia de motor verde inchis impinsa de tine si cu mine la volan! Vezi cand o pui pe aici ca se merita sa vada lumea ce fac avocatii in timpul liber!! In rest numai bine si imi pare bine ca v-ati distrat in continuare! Dupa bauta de la Azuga eu unu am dormit de la 5,30 pana la 5,50 si a trebuit sa ma duc la scarbici da asta e SOARTA! Bafta si astept poza! ALIN AZUGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Bafta si astept poza! e pe vine!!! e mai complicat!!! irina tre sa descarce pozele pe calculator, dureaza 3 zile!!! apoi tre sa le scrie pe un CD, inca 4 zile!!!! apoi tre sa se intalneasca cu mine sa mi le dea, o luna!!!! apoi tre sa-mi fac eu timp sa le pun pe net!!!! in juma de an o sa le primeshti!!! toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h-asu Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 e bine mai DMW inseamna ca o sa am si eu parte de ceva poze cu OILE BLAJINE pe la adanci batraneti am si eu ce sa arat copiilor de pe vremea cand aveam 22 de ani!!! Bafta ! ALIN AZUGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 10, 2005 Autor Share Postat Iunie 10, 2005 Nu tine de mine... dar o sa ma implic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate