XorX Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Salve, am nevoie de 2 bujii NGK-C6HSA sau DENSO-U20FS-U E nevoie fix de astea si nu alte indicative (cum GRESIT au pus la revizie handicapatii de la Yamaha Ro (( ) Daca stiti de vreun mag sau cineva care sa aduca, merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Bujii poti gasi pe louis.de daca stai intrun oras mare sunt sanse sa gasesti si la tine in oras daca vrei pe cineva care aduce de pe louis . Romi cu id de mess romi_trb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Mai 3, 2008 Autor Share Postat Mai 3, 2008 merci, sper sa le gasesc "pe stoc", ca sunt destul de frecvente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Salve, am nevoie de 2 bujii NGK-C6HSA sau DENSO-U20FS-U E nevoie fix de astea si nu alte indicative (cum GRESIT au pus la revizie handicapatii de la Yamaha Ro (( ) Daca stiti de vreun mag sau cineva care sa aduca, merci mult. e un magazin care are ngk in zona circului de stat - pe linia lui 282. -- am vazut ca esti bucurestean cand vii spre caminele de la constructii pe lacu tei, chiar in dreptul circului pe stanga la parterul unui bloc de acolo. fa un drum si vezi daca au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate