speedbiker Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 baiatul mi-a zis ca trebuioe schimbate rolele cureaua set nou deci cam asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 io am dat 1000 pe al meu adica mai putin decat ai dat tu pe atau cu imbunatatiri ....si ameu atinge lejer 120-130 !!! asa ca ce zici tu ca tu ai scuter bun la 1200 !!! si al meu merge 90 si e de 50c , al tau e dublu ! cu motor de 70 ce am avut mergeam 110 o fi bagat sica 400 de E , da acu e ca nou la cate piese zicea ca a schimbat si acum nou , nu mi se pare ca trage ca cel de 70cc , cel avea p.s. macar acum merge peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 ce scooter imi recomandati pana in 3000 ron sau sa ziceti daca da merita cumparat cel din poza merita cumparat motor din piata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ce scooter imi recomandati pana in 3000 ron sau sa ziceti daca da merita cumparat cel din poza merita cumparat motor din piata ? Aprilia Rally LC! Daca vrei il vand pe al meu cu 2600RON, pui banii intr-un cont si ti-l aduc pe roti la usa (sa-ti demonstrez fiabilitatea). Set de 70 polini evo, consum(incredibil!) 3.2l/100km ! Viteza maxima 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 vii tu pana in mures ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 vii tu pana in mures ? exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 dar unde stai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) In Belgia Editat Mai 6, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 In Belgia Scuteru ala lui Vlad isi merita banii...omu are grija pe el...si are ceva experienta in scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 stiam man dar multii scriu la vrajala da stiu ca merita dar eu as vrea aprilia sau mbk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 stiam man dar multii scriu la vrajala da stiu ca merita dar eu as vrea aprilia sau mbk A da, ca al meu e ApriLa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) Pai a lui Vlad i Aprilia!! Pai daca nu i bun Aprilia lui Vlad pentru tine, ial pe al meu...insa eu nu til dau in banii aia. Si nici nu til aduc pana in fata usii Editat Mai 7, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 iti vand eu motor(scuter) adevarat =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 daca imi vinde careva sa imi vanda cineva din mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 din cluj am un speedfight x-fight furious daca te intere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 si pana la urma cu cat ai cumparat ajutorul din titlu? as fi si eu interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 si pana la urma cu cat ai cumparat ajutorul din titlu? as fi si eu interesat. Nu cred ca l-a cumparat, ca e scump dom'le 3000 de ron/ajutorul ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 cu mult mno bn vad ca nu vreti sa imi ziceti despre scooter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 cu mult mno bn vad ca nu vreti sa imi ziceti despre scooter Te minte ala ma! '96 cu injector? Ala nu e '96 si nici pe injectie nu e, daca citeai mai atent ce a zis lumea pe aici aflai; din cate am inteles e prastie pe partea mecanica, deci nu merita ca bagi bani in el de te plictisesti! Keep searching Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) Il cunosc pe proprietarul scuterului,e ungur . Eu zic sa stai calm daca te-a mintit ca e 96 pe injectie e clar ca vrea sa te arda....cauta in continuare,sunt o gramada de scutere. Vorba lui Vladul Keep Searching @Johnnie Walker-Keep Walking Editat Mai 7, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 mi-a zis ca e cu carburator trebuie la el : role set motor curea nu mai stiu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 mi-a zis ca e cu carburator trebuie la el : role set motor curea nu mai stiu ce Cauta altu , ca mai gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 mi-a zis ca e cu carburator trebuie la el : role set motor curea nu mai stiu ce Cauta un scuter calumea...nu lua unu forjat, pentru ca mereu vei avea de cartit pe el... O sa iti iasa peri albi cand o sa vezi ca din 500 in 500 km cade cate ceva. Schimbi una cade alta. Iai unu scump da bun si te tine.........un sezon, 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 pai cam ce sa cumpar recomandati ca duminica merg in piata cineva a spus ca imi vinde la 15 mil un BWS mbk pe bikeshop l-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 pai cam ce sa cumpar recomandati ca duminica merg in piata cineva a spus ca imi vinde la 15 mil un BWS mbk pe bikeshop l-am gasit baga adresa sau poza sa il vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate