Alex_ander Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 azi nu cred ca mai apucam sa iesim la berici ca de , avem nunti dar poate ne vedem duminica sa ne dregem cu niste beri poate si un biliard asta daca mai vedem bilele Duminica nici o sansa, eram prea ametit si mahmur in majoritatea zilei sa mai beau ceva alcool iar sa dau in bile nu cred ca mai nimeream vreuna, poate saptamana asta inainte de intalnirea oficiala o comitem cateva berici .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Duminica nici o sansa, eram prea ametit si mahmur in majoritatea zilei sa mai beau ceva alcool iar sa dau in bile nu cred ca mai nimeream vreuna, poate saptamana asta inainte de intalnirea oficiala o comitem cateva berici .... si io am fost praf toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Ne vedem joia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Cu siguranta ca da , eu zic ca daca ne vedem pe la ora 19 este ok, eu am sa fiu la intrarea principala de la Parcul Tineretului, daca sunt alte propuneri ascult cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 ajung si eu la 19 si un pic azi ne strangem acolo si vedem ce tura facem si pe unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Vin si eu pe la 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 vin si eu da........ pe jos ca am un carcel la viespe ...am nevoie de alt lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Salutare !! esti nou in zona asta ??? Mesaj completat Facem o intalnire astazi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salutare, Am nevoie de ajutorul vostru. Azi mi s-a furat carena fata (model unicat) de pe moto Suzuki Bandit '96. Motorul era parca la intersectia Dimitrov. Bineinteles ca odata cu ea s-a lipit de mana hotilor si semnalizatoarele din carbon....pe care nu le-au mai desfacut cu cheia cum au procedat la carena ci le-au rupt taraneste. Daca cumva o vedeti pe vreun motor incercati va rog sa luati legatura cu respectivu` sau macar sa obtineti un nr de inmatriculare. Apoi un apel pe 0741.469.019 sau un sms. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 nu mai posteaza nimeni pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliNOS Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Salut, Stau in Tineretului de ceva ani. Anul trecut mi-am luat si moto. Voi cei din zona, ca am vazut ceva moto pe aici, faceti intalniri ceva? Eu inca am moto la iernat dar sper sa o scot la sfarsitul lui martie. Bafta tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Salut,Stau in Tineretului de ceva ani. Anul trecut mi-am luat si moto. Voi cei din zona, ca am vazut ceva moto pe aici, faceti intalniri ceva? Eu inca am moto la iernat dar sper sa o scot la sfarsitul lui martie. Bafta tuturor! salut ne adunam joia la poarta parcului de la sincai,intre 19.30 so 20.00..dar cred ca abia cu 18 martie ne vom vedea,ca...pana atunci mai taiem porcul o data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliNOS Postat Martie 5, 2010 Share Postat Martie 5, 2010 Da.. Din pacate s-a facut vremea urata iara.. Eu oricum o sa scot moto de la iernat dupa 18 martie sigur.. deci pana atunci, mai citim forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 deci nu se inghesuie nimeni pt azi,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliNOS Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Intre timp am scos moto, am ramas fara permis (conduceam masina cand m-au sanctionat). Editat Aprilie 7, 2010 de AliNOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Intre timp am scos moto, am ramas fara permis (conduceam masina cand m-au sanctionat). naspa...pt cate zile sau luni? de fapt...suna-ma 0721292903 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geosch Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Salut, eu stau langa scoala 97 unde au baietii garajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 salut...hai sa ne tragem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puscasu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 sal stau si io prin zona timpuri noi si am un r6 poate ma anutati si pe mine cand va adunati va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thor.allmighty Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 sal, eu stau pe langa palatul copiilor, sunt nou in randul motociclistilor si daca se organizeaza vreo intalnire ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geosch Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 salut...hai sa ne tragem.. aaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliNOS Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 naspa...pt cate zile sau luni? de fapt...suna-ma 0721292903 3 luni (90 de zile).. Incerc sa reduc la o luna si sa ies de luna viitoare din nou pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) Salut, eu stau langa scoala 97 unde au baietii garajul Frumos exemplar, multi Km fara incidente, l-am vazut cand ajungeam la garajul vizavi de scoala 97 plina de motocliclete .... eu stau pe langa taverna "la misto". Saptamana asta ceva ... undeva ... candva ... sa ne cunoastem mai bine?! ... deobicei intrunirea de cartier se tinea la ora 19 Joi la intrarea principala a parcului Tineretului ... cine se inscrie daca va fi frumos ??? Editat Aprilie 11, 2010 de Alex_ander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 3 luni (90 de zile).. Incerc sa reduc la o luna si sa ies de luna viitoare din nou pe strazi nu stiu de ce dar nu-ti pot da PM..suna-ma ca te pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate