cristh4ever Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 vis a vis de lic.sincai..la poarta parcului..dar,din motive necunoscute,ink nu ne strangem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 pai hai sa ne vedem maine la 7 e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 intr-adevar, un fost coleg a apelat anul trecut la serviciile voastre, a fost multumit Âşi mi-a recomandat locul. pe la inceputul verii trecute am trecut de vreo 2-3 ori pe acolo si nu era nimeni, asa ca m-am lasat pagubasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 intr-adevar, un fost coleg a apelat anul trecut la serviciile voastre, a fost multumit Âşi mi-a recomandat locul. pe la inceputul verii trecute am trecut de vreo 2-3 ori pe acolo si nu era nimeni, asa ca m-am lasat pagubasa Pe la inceputul verii trecute nu eram acolo, acum da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pcflorin Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Sal. Pentru cine e interesat vand un Thundercat - 97, 32.000 km, stare buna, inmatriculata. 0728.878.289 - Florin. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 salut! eu abia acum am vazut topicul asta eu stau pe radulescu motru langa parculet si am un hornet galben maine va mai vedeti la parc ?!? daca da voi incerca sa ajung si eu pe acolo sa ne cunoastem dar asta depinde daca ma pot intoarce din delegatie la timp bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) dati si voi un semn daca e ceva : 0764711777 - costi ; id: preda_arycy eu plec maine dimineata la constanta si sper sa termin treaba si sa ma intorc pana seara Editat Iulie 1, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 hello ! este cineva acasa ?!? sau sunt singur pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 am vazut un hornet galben legat in fata unei scari de pe radulescu motru, unde am mai vazut de-a lungul timpului si un gs, al tau e? si eu stau langa parculet, laolalta cu drzul meu la parc nu ne-am mai vazut, de-aia nici n-am mai scris pe forum, dar poate reluam obiceiul la un moment dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 merge cineva azi la povestea asta: http://www.evenimente-bucuresti.ro/2009/06...a-constitutiei/ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 (editat) am vazut un hornet galben legat in fata unei scari de pe radulescu motru, unde am mai vazut de-a lungul timpului si un gs, al tau e? si eu stau langa parculet, laolalta cu drzul meu la parc nu ne-am mai vazut, de-aia nici n-am mai scris pe forum, dar poate reluam obiceiul la un moment dat dap , este al meu iar in legatura cu intalnirile eram tare curios sa imi intalnesc vecinii pe 2 roti ...mobrele le stiu dar calaretii nu Editat Iulie 4, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 merge cineva azi la povestea asta: http://www.evenimente-bucuresti.ro/2009/06...a-constitutiei/ ? poate ajung si eu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) cine merge aici ? : EAST EUROPEAN MOTOR SHOW P.S. eu vreau sa ma fug pacolo sambata Editat Iulie 8, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Salutare ! incepator posesor al unei motocilcete Honda Hornet si vreau sa stiu daca se mai tin intalnirile din Tineretului .... eu am sa trec pe la 19 la intrarea principala in Parcul Tineretului , in caz de mai vine cineva 0766 700 115 Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Se mai anunta cineva saptamana asta la o intrunire ??? eu sunt dispus sa ne intalnim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Se mai anunta cineva saptamana asta la o intrunire ??? eu sunt dispus sa ne intalnim ... anul asta nu cred ca s-au mai intalnit ca si eu vroiam sa ii cunosc pe vecinii nostri ,dar se pare ca au uitat de topicul asta P.S. daca vrei sa ne intalnim , vino joia in piata constitutiei. acolo ne strangem noi hornet-istii ...sau ne vedem la parc si mergem mai departe acum nu mai sunt singurul hornet-ist din cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) in piata constitutiei noi ne vedem la ora 20 . pt mai multe informatii : baga ochiu aici uite si ID : preda_arycy Editat Iulie 13, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Poate totusi reusim sa ne intalnim intr-o zi si eu sunt curios sa imi cunosc vecinii cu mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Mersi @arycy pt invitatie si cu siguranta am sa fiu la constitutiei la ora 8, citisem ceva pe forum despre locatie dar nu stiam ziua si ora de intalnire, joia trecuta am fost la Tineretului si nu am stat decat 15 minute pentru ca aveam treaba si nu a venit nimeni din pacate .... cu toate ca am primit un telefon de la un baiat pe nume Cristi cu un VFR dar era apelul pe la 19:30 si pe motor am constatat ca nu prea mai auzi sau numai simti telefonul cand vibreaza. Joia asta daca nu ploua as propune sa ne intalnim toti care doresc la 19 : 30 la Tineretului si de acolo mergem la Constritutiei , eu am sa fiu acolo cine mai doreste sa vina este bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Joia asta nu cred ca pot ajunge , dar cu siguranta data viitoare vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Se mai anunta cineva astazi ??? cam pustiu in topicul asta si sunt o gramada de motoare in cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 (editat) Joia asta nu cred ca pot ajunge , dar cu siguranta data viitoare vin si eu nenea , tu esti tipul cu intruderu ala negru ? negru cu rosu parca P.S. poate iesim zilele astea la o bere ceva sa ne laudam cu ce avem ''intre picioare'' Editat Iulie 16, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thaoutlawz Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nu, eu am un Intruder M800 negru cu argintiu, dar sunt de acord sa iesim la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Cand va hotarati sa iesiti la o berica , anuntati si pe vecinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Cand va hotarati sa iesiti la o berica , anuntati si pe vecinul azi nu cred ca mai apucam sa iesim la berici ca de , avem nunti dar poate ne vedem duminica sa ne dregem cu niste beri poate si un biliard asta daca mai vedem bilele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate