micaradu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Salut! Poate cineva sa imi recomande un elcetrician bun? Imi face figuri butonul de "flash". Am schema electrica a motorului si sunt dispus sa platesc cat face. Mentionez ca motorul este un ZZR600D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Salut! Poate cineva sa imi recomande un elcetrician bun? Imi face figuri butonul de "flash". Am schema electrica a motorului si sunt dispus sa platesc cat face. Mentionez ca motorul este un ZZR600D. vezi in fostul "taxi glucoza" la etajul 1 face minuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 vezi in fostul "taxi glucoza" la etajul 1face minuni Imi poti da te ro un numar de telefon de acolo? sau daca imi poti spune un nume si unde trebuie sa merg exact? Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Imi poti da te ro un numar de telefon de acolo? sau daca imi poti spune un nume si unde trebuie sa merg exact? Merci mult. 07222221882 si daca ajungi pe aici vreau sa vb un pic despre "bestiutele "noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 07222221882si daca ajungi pe aici vreau sa vb un pic despre "bestiutele "noastre Cu siguranta. Acum am vazut ca ai si tu tot zzr600. tu te ocupi de electrica:)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Cu siguranta. Acum am vazut ca ai si tu tot zzr600. tu te ocupi de electrica:)? nu din pacate nu ma ocup de "sigurante si fire" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 (editat) O sa dau un telefon si, daca totul e ok o sa trec sambata pe acolo. E o chestie ciudata. A inceput sa imi dea flashuri cu faza scurta in loc de cea lunga. Oricum sper sa nu vrea omul sa se puna pe taiat fire.....Banuiesc ca e de la un releu ceva faza.... Editat Mai 6, 2008 de micaradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Atentie la caini cand intri in cladirea aia. E o haita adunata pe acolo si nu le plac motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Atentie la caini cand intri in cladirea aia. E o haita adunata pe acolo si nu le plac motoarele Cred ca imi iau cainele personal cu mine. Ii plac motociclistii si poate vorbeste cu "bastinasii". Sau ......era cineva pe aici care avea la avatar un cutu cu braincap si ochelari.......poate o pun pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Cred ca imi iau cainele personal cu mine. Ii plac motociclistii si poate vorbeste cu "bastinasii". Sau ......era cineva pe aici care avea la avatar un cutu cu braincap si ochelari.......poate o pun pe moto. salut eu am moto aici in garaj,si am rezolvat problema maidanezilor:petarde de la sarbatori sa i vezi saracii cum o taie in sfecla cand cobor cu zezerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate