pasbogdan Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Am rotit reglajele la maxim,am rotit "flansa"de la arc.NIMIC!! Daca o apas de spate doar 2 cm pe aceasta portiune are un balans ca un vapor.Daca apas mai mult se si apasa mai greu,si revine lent,asa cum ar trebui. NU joaca nici o bucsa de la prinderea superioara sau inferioara. Ce e de facut? Pe acea portiune de 2 cm unde balanseaza se aude si o bataie,dar repet nu e de la bucsele de sus sau de la baza telescopului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) Am rotit reglajele la maxim,am rotit "flansa"de la arc.NIMIC!!Daca o apas de spate doar 2 cm pe aceasta portiune are un balans ca un vapor.Daca apas mai mult se si apasa mai greu,si revine lent,asa cum ar trebui. NU joaca nici o bucsa de la prinderea superioara sau inferioara. Ce e de facut? Pe acea portiune de 2 cm unde balanseaza se aude si o bataie,dar repet nu e de la bucsele de sus sau de la baza telescopului Cel mai probabil s-a ales prafu de amortizor!(In nici o conditie amortizorul nu bate cind functioneaza doar daca nu sa rupt ceva,sau bate in "fund") Editat Mai 7, 2008 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Nu se poate face nimc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate