danimalu Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Salut,am un priten cu un Varadero de 125cc. Se gaseste set motor mai mare?sau se poate face o tiganeala cu alizat de cilindru si pistoane mai mari? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Se gaseste pe site-urile de afara. Nu stiu daca se merita sincer... Asta cu alezatu e si loterie, si scump, si complicat si ce vrei. Da un search pe gogu si gasesti in franta (tin eu minte) cu siguranta kit de 180 sau ceva de genul. Dar scump... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Salutari, nu are nimeni pe aici sau nu stiti pe careva care are de vanzare vreun parbriz de varadero mai inalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Iar s-a facut liniste p-aici Tot am vazut ca se intereseaza lumea de acesorii, vand urmatoarele: Cric central - 100 euro Crash-bar Hepco&Becker - 100 euro (http://www.motorbikesandparts.co.uk/pdfs/5011240001.pdf) Belly Pan - Scut motor - 80 euro (http://www.xrv.org.uk/forums/attachments/sale-wanted/2216d1216278609-sale-2006-xl125-varadero-img_1735.jpg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Salut, varaderisti de bucuresti, eu luni vreau sa urc la babele si apoi la pestera ialomitei. Sunt aprox 400 km, daca sunt doritori astept cu placere un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacicatau Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 salut am un varadero de 125 defect,l am accidentat.are parbriz,oglinzi,caroserie,bord sparte.As vrea sa l reconditionez si sa l fac nacked.Pt asta am inteeles ca am nevoie de far nou,semnalizatoare si parbriz...de unde as putea procura?daca are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Salut! Cumpar bord de varadero 125 an 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Zlo Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 vreau Varadero !!! !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Vezi la mine in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Zlo Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 salut. eu am deschis acest thread acum ani de zile, stiu foarte bine despre ce e vb la Varadero. vezi k racirea este pe ulei/aer, nu pe lichid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 E pe lichid, rezervolul din plastic alb e de acord cu mine Or fi (desi nu cred) si modele pe ulei, sau vre-un mod ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Zlo Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 nu are racirea pe lichid. do the research. probabil i-ai adaptat tu vreun sistem ca oricum vad ca lipseste suportul de top case, iar saua nu este originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vromeo Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_XL125V_Varadero " Engine Liquid cooled, 4-stroke, 4-valve, SOHC, 124 cc, 90° V-twin Daca vrei pun si poza din cartea ei... Suportul lipseste pentru ca l-am dat jos... scrie si acolo ca e o incercare de conversie la naked. Si saua e cat se poate de originala... Oi fi deschis tu topicul asta acum ani de zile... dar tu ar cam trebui sa faci reserch. Te-ai gandit ca poate o fi fost a ta mai speciala? Si ce treaba are lipsa suportului de topcase cu racirea? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 cam liniste pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Ne-au luat pana si aia cu hyosung :-< haideti sa mai dezvoltam, postati poze, experiente noi, povesti datorita acestui motor mic dar totusi mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ysti Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Sal! Caut Varadero de vanzare, cineva nu stie unu care e in stare buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Salutare! Cumpar Honda Varadero de 125! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex1394 Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 (editat) Salutare. Cam liniste! Am si eu un varadero, 2001 cu 51.000 km, un motor excelent. La varsta lui , motorul nu bate, nu scoate fum , super multumit! Editat Aprilie 11, 2016 de Alex1394 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea2415 Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 As vrea sa organizez o iesire numai cu 125-uri in Bucuresti. Am deja un grup pe WhatsApp cu mai multi si vrem sa mai gasim lume. Cine este interesat, contactati-ma la 0736071084. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate