bogdan xtr Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 salutare, am Âşi eu nevoie de o roata fata de 650 gs., intrucat azi la rar am aflat cu stupoare ca a fost scrisa cartea motocicletei cu roata fata de 19 iar eu am de 21. ca atare, in loc sa ma cert cu lumea si sa schimb cartea sau sa o corectez, aÂş avea nevoie de o roata imprumut de la un gs de 650. beer involved... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) salutare, am Âşi eu nevoie de o roata fata de 650 gs., intrucat azi la rar am aflat cu stupoare ca a fost scrisa cartea motocicletei cu roata fata de 19 iar eu am de 21. ca atare, in loc sa ma cert cu lumea si sa schimb cartea sau sa o corectez, aÂş avea nevoie de o roata imprumut de la un gs de 650. beer involved... Pfff...scrisesem despre un post unde se vindeau piese de bmw, ulterior am vazut ca ai vrea roata imprumut. Editat Mai 7, 2008 de Trumansky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 roata aia de 21 provine de la un dakar sau e cumva alta natie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan xtr Postat Mai 7, 2008 Autor Share Postat Mai 7, 2008 a mea de 21 e de la dakar, că de...dakar Âşi e, dar pe cartea de identitate e inscrisa roată de 19 în față. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 a mea de 21 e de la dakar, că de...dakar Âşi e, dar pe cartea de identitate e inscrisa roată de 19 în față. ...sa nu fie GS dakarizat.. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan xtr Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 nu e dakarizat, azi am rezolvat problema, era eroare de transcriere din brief. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate