dabix Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Cite motociclete Suzuki Bandit sunt in tara. Eu am unu de 400. cu 18 000 de turatii, zona rosie incepe de la 14 000. cica e adus din Japonia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 daca nu ai pile mari de tot la politie ca sa afli cate sunt inmatriculate, nu prea cred ca poti afla cate sunt in tara... sa o stapanesti sanatos, dar pana la urma chiar vrei sa stii cati mai au motor ca al tau? de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Vedeti ca mai este un topic Suzuki Bandit deschis la motociclete de strada. Dati si voi un search inainte de a deschide topicuri noi - sa nu ingreunam viata administratorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 daca nu ai pile mari de tot la politie ca sa afli cate sunt inmatriculate, nu prea cred ca poti afla cate sunt in tara... sa o stapanesti sanatos, dar pana la urma chiar vrei sa stii cati mai au motor ca al tau? de ce? Eram curios. E asa ciudat sa stii citi cite Bandit-uri mai sunt in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate