Sari la conținut

David

Membru
  • Număr conținut

    136
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    Yamaha TT600, Honda Varadero XL1000V

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk125, PiaggioBravo50, GileraStalker2T,MZ ETZ 125, MZ ETZ 250, BMW F650, Suzuki GSF600 Bandit, Suzuki AN400 Burgman,

Vizitatori Recenți Profil

396 citiri profil

David's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. David

    BURSA LOCALA

    Salut - vand diferite cutii/genti pe care le-am adunat dealungul timpurilor: Topcase Givi E30, stare perfecta, fara zgaraieturi. Vine cu placa si cleme de prindere, respectiv cele doua chei originale. Incape in ea orice casca + manusi + maruntiusuri. Pret fix 180RON, predare personala in Cluj. Vand doua cutii laterate (sidecase) Kappa/Givi K22N Monokey. Stare perfecta, fara zgaraieturi sau cazaturi. Patru chei originale. Se prinde pe consola Kappa/Givi tip KL/PL/KLR/PLR – consola din imagine NU este de vanzare, NU este inclusa in pret. Avantaje: sunt inguste, nu ies mai mult in lateral decat ghidonul motocicletei; deschidere sus. Link la Kappa Moto Volum 22L; dimensiuni 37x47x22.5cm. Pret fix 460RON, predare personala in Cluj. Pereche de genti laterale Moto Detail, include husa originala impotriva apei, extensibila lateral. Volum: 24Lx2. Pret fix 120RON, predare personala in Cluj. Telefon de contact: 0744-478286 (daca nu raspund, trimiteti un SMS si va resun eu deindata ce ma eliberez)
  2. David

    Ajutor&asistenta moto!

    Am cumparat o alarma moto de la un coleg forumist, tot nu aveam timp sa-l montez, nici nu am vrut sa fac testari in curtea unde stau, sa nu deranjez vecinii. In drum spre casa ieri, m-am oprit pe Calea Turzii, sus la intrarea spre Aroma, sa-l conectez. In 10-15min cat am stat acolo cu saua deoparte, 3 motociclisti au oprit sa ma ajute -de fapt toti care au trecut pe acolo- si un taximetrist. Jos cu palaria, am ramas placut surprins. Multumesc!
  3. David

    Enduristi Din Cluj

    Salut - pentru martea viitoare (14.07.2015), pentru o dupamasa as vrea sa inchiriez o motocicleta enduro pentru un prieten care vine din strainatate. Am vrea sa mergem prin imprejurimile Clujului cateva ore. Nu va fi hard enduro unde sa se rupa motocicleta, eu am un TT600, deci unde este capabil asta sa mearga cu cele 150kg ale lui, pe acolo va merge si cel inchiriat. Este nevoie si de echipament, cizme, protector, casca. Astept mesaj in privat daca cineva ma poate ajuta. Mersi.
  4. David

    Cu si despre accidente

    Lucrez pe Republicii in apropiere de Palatul Copiilor. Este un motociclist pe un KTM enduro/cross 2T care in mod regulat urca pe aici pe o roata - in toiul zilei, vin masini pe contrasens inspre jos. Are cauciucuri enduro, sunt curios cum face el o oprire de urgenta pe asfalt. Sper sa nu citim despre el in acest topic in curand ... Din pacate din cauza acestor "viteji", multi oamenii de rand (de ex. colegii de servici) categorizeaza intregul motociclism ca si nebunie.
  5. David

    Dau Spre Donatie!

    Am cumparat moto din semnatura cu cauciucuri care sunt bune de asfalt, dar fiindca intentionez sa ma mai dau si pe teren cateodata le-am schimbat cu altele. Donez urmatoarele cauciucuri, am sa-l dau la primul doritor care vine si il ridica personal (nu m-as incumeta sa le trimit prin posta in celalat capat al tarii). Rog sa trimiteti PM. Pirelli MT70 130/80-18 66R Dot2200 90/90-21 54R Dot1900
  6. Aveam un pasager cand am atins cu cricul asfaltul, probabil de aceea s-a intamplat. Din fericire nu s-a dezechilibrat, am continuat drumul fara probleme. david_secret: nu as vinde parbrizul separat, vreau sa-l dau la cel care cumpara Burgmanul.
  7. Eu de fapt in primavara viitoare vreau sa cumpar acel WR250R, pana atunci sper sa-si gaseasca Burgmanul un nou proprietar. Nu am vre-o constrangere sa o vand maine. Tu ai calatorit mult mai mult cu Burgman, am o intrebare: nu ti s-a intamplat sa te inclini atat de mult in curba sa ajunga jos cricul? Eu am patit odata la o curba pe dreapta. Burgmanul este mai lat in partea inferioara fata de motociclete, cred ca de asta a ajuns jos si m-a luat prin surprindere.
  8. De Burgman sunt foarte multumit, este vehiculul ideal pentru oras. Am fost cu ea la cateva drumuri de 100-200km, experienta foarte faina si pe drum intins - interesant cat te protejeaza acel parbriz inalt, vantul nu bate din fata, ci simt vartej din spate. Ma intrebai de ce nu ma duc cu ea la padure in weekend ... cand spun padure, nu ma gandesc la drumuri asfaltate, ci la poteci, carari - nu asta este destinatia Burgmanului. Toate lucrurile au explicatia lor, mai demult avem mai mult timp pentru motociclete, pentru forumuri - intre timp s-a nascut al doilea copil, jobul este mai intens; ma bucur daca macar 1x pe luna pot sa ma dau asa de placere cu motocicleta (mersul la locul de munca este prea putin). Sa vezi - am si Banditul in garaj pe care anul acesta nu l-am pornit Referitor la parbrizul acela de rezerva, se vinde si separat la pretul de 1480Euro - si ca promotie, vine si un Burgman cu el gratis
  9. Omul din Oradea l-a vandut dupa un an de folosinta, sigur nu a fost samsar
  10. Salutare - l-am cumparat cu aprox 20.000km in aprilie anul aceasta de la un tip din Oradea care a fost personal dupa ea in Italia, unde l-a cumparat cu ~18.000km de la acel domn Bolognesi Liviano (acesta este prin toata documentatia). Inca la cumparare in Italia s-a montat parbrizul mai inalt, iar cel original din fabrica merge de la proprietar la proprietar La starea in care este, la aceasta motocicleta nu s-a umblat la kilometraj. Am circulat mai putin de 3000km cu ea de cand o am. Ma jucam cu idea de a-mi cumpara un Burgman, nu am fost sa vad mai multe exemplare, cand l-am vazut pe asta acolo mi-a ramas inima, stiam ca acesta este cea pe care o vreau. De ce o vand? Vreau sa-mi cumpar un Yamaha WR250R, cu care in timpul saptamanii sa-mi pot rezolva treburile prin Cluj, iar in weekend sa pot iesi undeva la padure.
  11. Alinpapa2000: mersi de complimente, deseori ma mir de ce unii "se zgarcesc" in a da amanunte, poze, detalii despre bunul de vanzare ...
  12. Vand Suzuki Burgman AN400, an fabricatie 2001, 22800km, in stare exceptionala. Ofer si un parbriz nou de rezerva. In Aprilie 2011 cauciuc nou spate Metzeler, baterie noua Yousa. Inmatriculata, toate actele in regula. Informatii la telefon 0744-478286. Pret: 1500Euro http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-burgman%20an400-din-2001-410912.html
  13. Salutare. Vand Suzuki Bandit, anuntul complet se afla sub acest link: http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=126868 Daca cineva este interesat rog email sau apel telefonic - in ultima perioada am f. putina vreme sa urmaresc forumul. Toate cele bune. Scuze ca am postat aici anunt de vanzare, dar ma gandeam ca tot aici sunt si potentiali cumparatori de Bandit.
  14. Salutare. Imi vand motocicleta BMW F650, 1995, 26000km, stare foarte buna. Anunt cu poze la: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...1995-70065.html
×
×
  • Creează nouă...