csman Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 sau orice sugestie cum as putea sa o aduc la starea initiala , doar geamul este crapat ... am auzit la altii ca au schimbat geamu si se vedea diferit fata de cea originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorell Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Am aceeaÂşi problemă.Pe louis nu se găsesc oglinzi originale de Transalp.Singura soluție e reprezentanța Honda(probabil 50 euro bucata).Eu încerc să pun oglindă obiÂşnuită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Daca tot v-ati apucat sa faceti gasca... ma bag si io. Tot oglinda, tot pe dreapta si tot de TA 650. Deci sunt al 3-lea la rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorell Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Am pus oglinda la geamgiu(3 LEI!).Față de cea originală îngustează câmpul vizual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sokiforce Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 tot dreapta si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 hmm , m-am gandit sa ma duc la dezmembrari sa iau o oglinda de masina si sa o tai si sa o montez ... ce ziceti ? teoretic n-ar trebui sa se vada naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate