ANDY_14CON Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 CAUT SERVICE PT CBR 600 REPARATIE PE RCA ASIROM !! AM FACUT DOSAR DAUNE SI MI-AU ZIS CA SA LE TRIMIT FACTURA !! ASTEPT VREAU SA MA DAU CU EA ARANJATA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 united motors Bucuresti. da un search pe google si ii gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 eu zic sa te duci la Honda reprezentanta, daca e pe asigurare, lucreaza bine baietii aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 sigur!90ron ora de manopera vs. 50-60 la honda. Cam ai dreptate. Ma gandeam la alta marca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate