Denis TM Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Gata am inmatriculato ! diseara ies cu ea Felicitari,bravo,asfalt uscat....pozeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crisan Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Asa am zis si eu, am stiut eu de ce am asteptat pentru albastru si inca mai astept.Cu RAR-ul el nu are nicio obligatie, cei de la Yamaha din Constanta se ocupa Pe tine cat te-a costat pt albastra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Pe tine cat te-a costat pt albastra ? Pai pretul este acelasi pt toate culorile, insa eu am platit pentru ea 3800 euro, cel mai ieftin Saptamana viitoare ajunge si a mea, prima albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Bologa am vzt ca esti din cta ... TZR 50 avea p`acolo...?:-?? se poate aduce...? ai zarit cu ochiu cam cat costa...?)) aaa da si ink cva... daca ai luat-o in rate ca-m cat platesti pe luna...? aaa da si inca ceva: S-o stapanesti sanatos!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecss Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 tzr 50 nu au la yamaha in magazin in cta,o aduc la comanda costa 3250 de euro parca ..si eu am vrut sami iau modelul 2007 dar pana la urma miam luat de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KeeNnT Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xr6 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 felicitari....eu astept r125...midnight black:D....sper sa vina sapt asta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V1p3R Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 id`u meu de mess este burti_mecaniku ...cine are r125 va rog sa imi dati add...ca am cate cv te intrebat despre r125....vreau luna asta sa imi cumpar...ms anticipat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate