Sari la conținut

alecss

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    constanta
  • Carnet moto din
    2007

alecss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dezmembrez kymco quannon 125.Cine e interesat pm sau la telefon 0724092240.Ieftin!Urgent!
  2. dezmembrez quannon.Detalii pe pm si la telefon 0724092240.
  3. iti vand eu un quannon de 125 ieftin.Daca esti din bucuresti poti sa-l si vezi.
  4. Salut! Momentan si eu fac parte din comunitatea din Crangasi ) stau pe cristian pascal.Scuze de offtopic,poate intereseaza pe cineva :vand geaca dainese ducati din piele,culoare neagra,protectie coloana dainese ,protectii umeri si coate,marimea 56 exact ca in poza http://i56.tinypic.com/9r4vt0.jpg perfecta stare,doar probata!!! Faceti o oferta ca sta degeaba...schimb cu orice piesa de echipament moto dar marime mai mica.
  5. alecss

    BURSA LOCALA

    vand geaca dainese ducati din piele,culoare neagra,protectie coloana dainese ,protectii umeri si coate,marimea 56 exact ca in poza http://i56.tinypic.com/9r4vt0.jpg perfecta stare,doar probata!!! Faceti o oferta ca sta degeaba...schimb cu orice piesa de echipament moto dar marime mai mica.
  6. vand geaca dainese ducati din piele,culoare neagra,protectie coloana dainese ,protectii umeri si coate,marimea 56 exact ca in poza http://i56.tinypic.com/9r4vt0.jpg perfecta stare,doar probata!!! Faceti o oferta ca sta degeaba...schimb cu orice piesa de echipament moto dar marime mai mica.
  7. Este un motor bun fiabil consum intre 3.5 si 6 depinde cum mergi cu el ,viteza maxima 130 ,foarte manevrabil...la mine si-a facut treaba pentru inceput...am invatat destule pe el.Eu il vand pe al meu. Daca esti interesat lasa un pm.
  8. vand protectie spate dainese g2 pe net este aprox 80 de dolari ,eu o dau cu 120 ron. geaca dainese ducati marimea 56...o sa incerc sa atasez poza cu geaca. pret geaca 500 lei negociabil
  9. salut tuturor! vand geaca dainese ducati din piele,culoare neagra,protectie coloana dainese ,protectii umeri si coate,marimea 56 ...pret 650 ron negociabil! si kymco quannon 2007 1500 km ...pret 1850E negociabil!
  10. Hi folks! ma numesc Adi ….zis Limp si m-am gasit si eu in al 12-lea ceas sa postez un subiect controversat aici…si anume …incepator pe vitezana, in cazul meu… 600RR primul meu motor. O am de 2 zile iar azi (a 3-a sta in garaj) vad ca deja plange . Pentru ca citesc forumul asta de vreo 2 ani de zile pot sa zic ca mi-a dezvoltat o anume paranoia….asadar o sa incep cu amanunte care unora le-ar putea dilata sau contracta venele pe frunte. Cum a inceput?.... simplu mic fiind la 4-5 ani cand beleam ochii la euro-sport vroiam si eu sa ma inclin ca baietii aia. Azi e 1 aug iar peste 29 de zile fac 20 de ani. Am B-ul de aproape 2 ani iar mersul zilnic in bucuresti cu conserva te invata multe lectii de viata in materie de traffic.
  11. nu cred k le are reglate aiurea..k si eu patesc la fel la mine
  12. e ca al meu motorul,exact la fel....insanatosire grabnica motociclistului
  13. gilerescu asta nu zicea pe alt topic ca are zx9 ???
×
×
  • Creează nouă...