Vizitator montecristo Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) pana la urma e din cj sau salaj andrei? daca e din salaj sa ne interesam sa vedem daca putem sa facem ceva, nu stiu ce, mai concret... sa cumparam o coroana si/sau poate sa mergem la inmormantare. ....si daca nu e din salaj.. Editat Septembrie 29, 2008 de montecristo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 pana la urma e din cj sau salaj andrei? daca e din salaj sa ne interesam sa vedem daca putem sa facem ceva, nu stiu ce, mai concret... sa cumparam o coroana si/sau poate sa mergem la inmormantare. e din cj... L.E. si la inmormantare ce sa faci ?..sa ii readuci aminte familiei ca din cauza motocicletei a murit?( daca ne era apropiat era alta treaba) ai fost la vreo inmormantare sa vezi cum se uita familia la motociclisti?... nu cred ca ai vrea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 e din cj... L.E. si la inmormantare ce sa faci ?..sa ii readuci aminte familiei ca din cauza motocicletei a murit?( daca ne era apropiat era alta treaba) ai fost la vreo inmormantare sa vezi cum se uita familia la motociclisti?... nu cred ca ai vrea.... mda.... ma gandeam ca asa este. bine, atunci sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 E DIN CLUJ.......UN TIP FAIN DE TOT, CALM SI CALCULAT.......NO COMMENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 /index.php?showuser=38821 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyA Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 L-am vazut de mai multe ori pe Meses. Daca intr-adevar a fost el... Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 pana la urma e din cj sau salaj andrei? daca e din salaj sa ne interesam sa vedem daca putem sa facem ceva, nu stiu ce, mai concret... sa cumparam o coroana si/sau poate sa mergem la inmormantare. ....si daca nu e din salaj.. nu conteaza ca e din zalau sau din cluj conteaza ca e motociclist, dupa cum zicea si "mic si negru": "daca ne era apropiat faceam ceva" sunt de acord cu treaba asta, iar in schimb nici mie nu imi place la inmormantari mai ales de motociclisti, ... acele priviri ... , care iti strapung sufletul, se uita la tine parca ai fi de pe alta planeta, parca nu ai fi tot om ca ei ... dar pt ei ramai tot "carne de tun" sa nu zic altfel ... Odihneasca-se in pace, ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Trist, venea pe la noi omul, l-am vazut pe Meses de cateva ori, am si vb cu el odata. M-a sunat Okhio dimineata sa ma intrebe de Hende, ca cica fratele sau a vazut urmarile dimineata pe Topa si nu stia motorul , numai culoarea. Nu e Hende din fericire insa e altul, si din pacate dus perntru totdeauna. Viata e nedreapata, l-a luat prea repede. Sa-i fie tarana usoara si sa se roage de acolo de sus pentru noi astia de pe pamant sa nu patim la fel. Condoleante familiei si prietenilor :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 la faze dintr-astea mai ca iti vine sa vinzi motorul... stii vorba aia "mie nu m-i se intampla, poate la altii"... doamne iarta si odihneste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetwise Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 si soramea a vazut dimineata accidentul. nu era salvarea acolo cand a trecut cu masina prin zona. motociclistul era sub rotile din spate ale tirului, cu picioarele afara si motocicleta era mai fata. nu s-a uitat prea atenta ca nu a putut camionul era cu partea din spate pe contrases, nu a apucat sa intre pe banda.(mergea spre cluj camionul). Totusi cred ca daca nu avea viteza mare apuca sa franeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 mai oameni una peste alta...cativa dintre noi nici dupa ce o patesc nu se linistesc... azi pe deal...vorbeam de paul... cat de mult m-a afectat cand l-am vazut... si ce face smecheru de negru la 10 min dupa ce termina discutia? se incoarda... nu tare, asa in limita asfaltului rece... de ce? nush ... imi pare rau de baiatu asta de la cj ( am inteles ca era incepator...). P.S. nu am chef sa bag nici un zambilici de ala (cuvant urat)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Trist si in momente de astea de multe ori ne intrebam oare cand ne vine randul .Din pacate de multe ori uitam ca o balega,un ciob,sau un banal surub ne poate curma viata ca sa nu mai pomenesc de cei care nu ne vad.. S-ai fie tarana usoara. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Nu am vrut sa postez si aici dar ma simt obligat , Il stiam personal pe baiat si ieseam in fiecare joi la plimbare prin cluj , pe langa cluj .... pot sa spun ca a fost un baiat de milioane , un exemplu de motociclist ! nu pot sa`mi dau seama ce a fost in acel moment ? daca a mers tare de ce atunci ? Atat va rog , sa nu ,,improscati cu noroi '' ca a mers tare , ca asa ii trebuie .... nu merita , un simplu ,,odihneasca`se in pace '' face mai mult ca 100 de cuvinte . RIP andrei sava (29.09.08) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Nu am vrut sa postez si aici dar ma simt obligat , Il stiam personal pe baiat si ieseam in fiecare joi la plimbare prin cluj , pe langa cluj .... pot sa spun ca a fost un baiat de milioane , un exemplu de motociclist ! nu pot sa`mi dau seama ce a fost in acel moment ? daca a mers tare de ce atunci ? Atat va rog , sa nu ,,improscati cu noroi '' ca a mers tare , ca asa ii trebuie .... nu merita , un simplu ,,odihneasca`se in pace '' face mai mult ca 100 de cuvinte . RIP andrei sava (29.09.08) Cum zici tu...la faze din astea nu trebuie bagat de vina "ca a mers tare si ca era incepator,etc"si eu sunt incepator si nu neaparat trebuie sa mergi tare ca sa intre in fata ta un dobitoc si sa patesti ce a patit Andrei.Se pare ca eu am avut noroc pana acuma,ca am patit-o de cateva ori si nu este placut sa vezi cu ochii moartea.Atata am avut de zis Un moment de reculegere pt tovarasul nostru ar fi suficient.Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Despre accident din "Clujeanul" : http://www.clujeanul.ro/cluj/o-noua-victim...istilor-3245935 Se pare ca un zalauan i-a curmat zilele. Editat Septembrie 30, 2008 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Despre accident din "Clujeanul" : http://www.clujeanul.ro/cluj/o-noua-victim...istilor-3245935 Se pare ca un zalauan i-a curmat zilele. Imi pare rau sa aud asta .... Despre accident din "Clujeanul" : http://www.clujeanul.ro/cluj/o-noua-victim...istilor-3245935 Se pare ca un zalauan i-a curmat zilele. Imi pare rau sa aud asta ... "no comment" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 Vremea a fost trista si mohorata azi in ton solidar cu nefericitul aveniment.S-ai fie tarana usoara :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) postez din nou. da tot eu. de data asta in oras insa. mergeam in spatele unuia, prea aproape, si a franat, la randul meu si eu, insa mie mi-a alunecat fata si am cazut, din nou. sorin, cred, cu fzr-ul alb, el a vazut toata faza. va poate spune cum a aratat din "exterior". is bine n-am nimic, nu ama vut nici 40 la ora, motorul a suferit pagube. deci, oficial is cel mai prost om pe un motor. ma face sa ma gandesc serios in ceea ce priveste motociclismul. cred ca voi renunta. nu sunt sigur, dar se pare ca nu-s facut pt asa ceva. acum puteti sa radeti si mai tare. bafta si asfalt uscat. ca tot vb de plictiseala... Editat Octombrie 5, 2008 de montecristo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ti-am spus io..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Cuvantul cheie,rostit chiar de tine..."prea aproape"....mai baiete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 postez din nou. da tot eu. de data asta in oras insa. mergeam in spatele unuia, prea aproape, si a franat, la randul meu si eu, insa mie mi-a alunecat fata si am cazut, din nou. sorin, cred, cu fzr-ul alb, el a vazut toata faza. va poate spune cum a aratat din "exterior". is bine n-am nimic, nu ama vut nici 40 la ora, motorul a suferit pagube. deci, oficial is cel mai prost om pe un motor. ma face sa ma gandesc serios in ceea ce priveste motociclismul. cred ca voi renunta. nu sunt sigur, dar se pare ca nu-s facut pt asa ceva. acum puteti sa radeti si mai tare. bafta si asfalt uscat. ca tot vb de plictiseala... Tot asa puteai sa patesti si cu masina.Pune mana pe legislatie,sau daca nu invata sa-ti cunosti motorul si sa incerci macar intr-o anumita masura sa anticipezi pericolele...Bafta si grija mare la mersul pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Tot asa puteai sa patesti si cu masina.Pune mana pe legislatie,sau daca nu invata sa-ti cunosti motorul si sa incerci macar intr-o anumita masura sa anticipezi pericolele...Bafta si grija mare la mersul pe jos... luca draga stiu legislatie si stiu circula, da poate ar trebui sa invat motorul aprti, conditii de frnare si alea alea dar se apre ca le invat pe calea mai dura. pur si simplu nu am anticipat ca ala din fata o sa opreasca brusc la trecerea de pietoni. asta e. se intampla. se pare ca dorintele unora devin realitate doar ca am picioarele intregi > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Data viitoare, poate o sa vezi daca are un pieton intentia sa treaca, se numeste conduita preventiva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate