paradoxxbogdy Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 acu important e sa se faca bine ... altceva nu cred k mai conteaza doar stim ce parere are lumea despre noi...pacat pacat iar a fost o saptmana nefasta . Sa aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Insanatosire grabnica pentru Andrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 'mnezo s-ai 'tăn gura de gunoaie radeau ??! Poi mai cand o picat nu o fost nimeni acolo cu el sa le rupa capu la labari.Cum dreq de se intampla tocmai cand este omul singur si n-are pe nimeni in spate.Sper sa le fie ultimul ranjet si sa-si plateasca datoriile penal dupa care sa ranjeasca la bulau cand le-o fi buca poligom de tragere. Multa sanatate Andrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-ss Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Asta e o faza tipica tarii in care traim: manelist cu tricou cu cobra sau kestii deaste cu masina bengoasa face ce vrea muschii lui ca lui " i-a dat Dumnezeu noroc si bani" ca sa citez zdranganelile alea de manele si scapa cu fata curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 da zice-ti cum a fost faza ca sunt printre noi care nu stim .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Lasati baieti ca i-mi fac eu gasca de chopperisti,si ies in fiecare noapte dupa 12 in fata la IMPERIAL. Lanturi mi-am cumparat deja!Ei cum nu am fost acolo,sa-i dau un picior in spate?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 am vorbit cu andris... in curba de la popas era unu care tracta pe altul, intra spre stana... el avea, o zis 50 la ora... nu stiu, rula cu 50 sau in momentul impactului avea atat... oricum, incheietura mainii stangi e cam rupta, si fatza la motor e varza... naspa situatie... daca si la 50 se intampla, nui prea mai ai ce face... ca daca rulezi cu 50 la ora ala cu masina NU ARE CUM SA NU TE VADA, si atunci, daca se baga, e de-a dreptul nesimtire... naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 am vorbit cu andris... in curba de la popas era unu care tracta pe altul, intra spre stana... el avea, o zis 50 la ora... nu stiu, rula cu 50 sau in momentul impactului avea atat... oricum, incheietura mainii stangi e cam rupta, si fatza la motor e varza... naspa situatie... daca si la 50 se intampla, nui prea mai ai ce face... ca daca rulezi cu 50 la ora ala cu masina NU ARE CUM SA NU TE VADA, si atunci, daca se baga, e de-a dreptul nesimtire... naspa. naspa sa nimeresti asa ma gandesc numa ce poti pati daca vi cu 90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) NU !!! sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav, daca-l prind la tel. il intreb cum ii si revin Doamne bate-i de tampiti !!! si care p. ma-sii s-o distrat pt. asa ceva? cu binele nu se poate cu astia , Csaky, voi ce p. mea paziti? nu faceti niste antrenamente pe astia? tu-le gura mamii lor !!! Andrei, iti ramasesem dator cu astea, FA-TE BINE !!! si sa te vedem iar cu bine pe drum cu mandretea aia de motor Editat Octombrie 12, 2008 de thunderhead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 O mai fost acu's cateva saptamani unu cu un BMW (smecher) l-o impins de pe sosea pe unu de'a nost. Nu-i mai retin numele , are un Suzuky GSXF. Sa-i pish in poponeata, pe unde beau apa de sugaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 da Florin, eu am fost cu bmw-ul ala da nu-i "smeker" cum ii zici tu, era seara la 11 si coboram pe clujului, desteptul ala cu suzuki iesea de la piata cu o gacica in spate, m-am uitat de departe la el parca am avut o presimtire si pe cand ajung in intersectie crezi ca-mi da prioritate????NU, nu-mi da se pierde si-mi iesa in fata, trag de volan gata sa ma bag in altu cu masina, ating bordura si reusesc sa-l ocolesc pe IMBECIL-ul cu suzuki,el sa oprit pe loc sa dezechilibrat si a scapat motorul peste el ATAT, eu mi-am continuat de drum si nu m-am oprit ca-l nenoroceam, pe cuvant, un inconstient si un neexperimentat si mai pune si vietile altora in pericol, nu-l cunosc si nici nu vreau, dar sincer ii sugerez sa se lase de condus ca nu are nici cele mai elementare notiuni ale condusului!!! asa ca dragi camarazi nu in toate cazurile noi motociclistii suntem de vina, mai sunt si dintre noi care gresesc si nu trageti tot timpul concluzii pripite!!!! pana la urma Florine i-am salvat viata nu l-am scos de pe drum cum ziceai mai sus,asa ca informativa inainte sa trageti lumea la raspundere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 da Florin, eu am fost cu bmw-ul ala da nu-i "smeker" cum ii zici tu, era seara la 11 si coboram pe clujului, desteptul ala cu suzuki iesea de la piata cu o gacica in spate, m-am uitat de departe la el parca am avut o presimtire si pe cand ajung in intersectie crezi ca-mi da prioritate????NU, nu-mi da se pierde si-mi iesa in fata, trag de volan gata sa ma bag in altu cu masina, ating bordura si reusesc sa-l ocolesc pe IMBECIL-ul cu suzuki,el sa oprit pe loc sa dezechilibrat si a scapat motorul peste el ATAT, eu mi-am continuat de drum si nu m-am oprit ca-l nenoroceam, pe cuvant, un inconstient si un neexperimentat si mai pune si vietile altora in pericol, nu-l cunosc si nici nu vreau, dar sincer ii sugerez sa se lase de condus ca nu are nici cele mai elementare notiuni ale condusului!!! asa ca dragi camarazi nu in toate cazurile noi motociclistii suntem de vina, mai sunt si dintre noi care gresesc si nu trageti tot timpul concluzii pripite!!!! pana la urma Florine i-am salvat viata nu l-am scos de pe drum cum ziceai mai sus,asa ca informativa inainte sa trageti lumea la raspundere.... io ii dadeam si 2 palme sa se trezeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudoricescu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 ala cu bmw-u este de vina din toate pctele de vedere, ii de vina si ca l-a facut tasu:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudoricescu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 hou mah, ala de pe meses de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 Nu era vorba de acum cateva saptamani cu Feher? A avut un accident similar dar in fata la gara.L-a inghesuit unul cu un BMW si a picat cu motorul pe bordura.El era pe prima bamda,iar pe banda 2 era o masina si sugaciul cu BMW-ul s-a furisat printre ei la care Feher s-a dezechilibrat si a cazut.Carenele putin busite si motorul i-a cazut pe laba,dar acum e bine cu motor cu tot.Noroc ca e o daraba de om ca altfel ii rupea piciorul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 aaa, eu credeam ca zice de patania mea, nu la mine sa intamplat in centru dupa cum ziceam mai sus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 Se pare ca Paul are numai ghinioane acum are si meningita Dar se pare ca i-au dat un tratament la care raspunde organismul.Speram sa se faca bine o data.Am vorbit cu maicasa azi.Trece prin tot felul de operatii si este slabit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Multa sanatate Paul. Sa te faci bine cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 Si acum bomba.V-am zis cu ceva vreme in urma ca primarul isi v-a lua R6 ei uite ca si-a luat si a cazut deja cu tot cu nevasta:D.A picat la pana'n 40 la ora cica si n-are nika.A evitat o groapa la care i-am sugerat prietenului sau sa asfalteze toate gropile ca sa nu mai avem probleme de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hende Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack1979 Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Si acum bomba.V-am zis cu ceva vreme in urma ca primarul isi v-a lua R6 ei uite ca si-a luat si a cazut deja cu tot cu nevasta:D.A picat la pana'n 40 la ora cica si n-are nika.A evitat o groapa la care i-am sugerat prietenului sau sa asfalteze toate gropile ca sa nu mai avem probleme de genu. e pe bune treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Si acum bomba.V-am zis cu ceva vreme in urma ca primarul isi v-a lua R6 ei uite ca si-a luat si a cazut deja cu tot cu nevasta:D.A picat la pana'n 40 la ora cica si n-are nika.A evitat o groapa la care i-am sugerat prietenului sau sa asfalteze toate gropile ca sa nu mai avem probleme de genu. serios? m-as rade daca as vedea de sapt viitoare utilajele de asfaltat pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 e pe bune treaba? Dap e foarte adevarat .M-ia povestit intamplator un coleg care il cunoaste... Accident Radu Pietreanu : /index.php?showtopic=279660 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 /index.php?...00#entry1544627 no ase ma mai linistesc si io c-am scapat ieftin, pacat de altii numa' daca prima data cu atv-ul nu m-am invatat minte, zburand ca vulturu' (tre' ceva piesa de la Helloween, ceva inaltator ) si trezindu-ma din "anestezie" in pozitie de drepti da' numa' dupa ce s-a facut flenduri casca (integrala) si dupa ce m-am spoit cu mol/nisip pe umar si dupa ceafa, a venit si a doua oara da' tot usor a fost ... acum ca am vazut ca am cazut de fapt din niste sperieturi penibile (!?), intreb si io: altii au mai patit asa? sa-ti fie capul altundeva si sa te trezesti brusc intr-o situatie de asta? se mai pune problema de judecat ceva sau e pur si simplu instinct? ca sa stim sa ne ferim cat de cat, adica sa nu uitam ... experienta de trafic te ajuta si aia sa n-o patesti in special din partea altora da' cam atat, ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate