Sari la conținut

Accidente !


exores
 Share

Postări Recomandate

Iar tre sa fi tu interesant sa nu crezi...Un prieten o fost chiar in spatele lor si el l-a scos pe militian din masina.La masini poate nu esti asa specialist ca la motorete.Pe virajul la stanga o fortat prea tare si i-a derapat masina,mai precis spatele, si nenea politai cum ii nesimtit si nu simte masina s-a dus pe p%$a. :bounce:

 

 

 

 

 

Sa-mi bag. Deci a facut 360 de grade pe drum si s-a oprit in sant exact cu fata-n sus, fara sa lase cauciuc pe asfalt si fara sa loveasca pe nimeni? Aia da. Multa tehnica si dibacie, bine ca parerea lui conteaza pe reteta atunci cand zice daca ai facut bine sau nu. Mortii lui de sobolan.

P.S. Am tarie sa si recunosc cand gresesc, si nu am zis ca sunt expert moto sau auto. Atata doar ca SINCER imi era imposibil sa cred. Mare bulan ca nu a luat pe careva de pe contrasens. Or fi avand si ei dumnezeul lor, ce sa zic.......

Editat de alin_barburas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 500
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

aline se poate...eu am luat o groapa cu masina ..eram in franare si am facut un 360 si nu au ramas cine stie ce urme pe asfalt..oricum daca te uitai mai atent se vedea si pe urmele de la sant k venea de sus :P) :bounce: partea nasoala a fost k sa intamplat in ajunu craciunului :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In aceeasi curba am patit si eu ca politia. Venind in jos cu viteza undeva la 80, ne-am intors cu masina (nu eram la volan) aproape 360, dar spre deosebire de politai nu am ajuns in sant, numai pe contrasens. Am avut noroc ca nu mai era si nici nu venea vreo masina. Oricum viteza prea mare pentru viraj a fost de vina, cred ca si la politisti, si daca erau in urmarire precis erau pe contrasens, deci mai aproape de sant decat noi. :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai dreptate ...ei sa greseasca? :laugh: ..Doamne feri... numai cati vezi la tv k umbla beti si incalca orice lege de circulatie ... dar ei pot k au epoletzi :bounce:

 

http://www.youtube.com/watch?v=540dkRzgTnA :P

:rock:

faine filmarile..vine politia.... :)

 

rusinica: dupa cum deja multi dintre voi stiti ...am cazut... la nici 5 zile de cand il am. stiu, mi-ati spus voi... prostia mea si lipsa de experienta... eram in curba mai jos de bar in jur de 70 la ora si m-am speriat de 2 masini care veneau din sens opus si am redresat insa nu am us suficient frana incat sa ma opresc pe asfalt si am prins nisip si a alunecat de sub mine.. eu sunt k, o mica contuzie la picior insa orgoliul e foarte grav ranit. ce sa mai zic nu stiu... s-a intamplat iar acum suport consecintele. bafta tuturor.

vai imi pare rau ca l-ai trantit !!

ai grija de tine man! aveai costumul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator montecristo
faine filmarile..vine politia.... :laugh:

 

 

vai imi pare rau ca l-ai trantit !!

ai grija de tine man! aveai costumul?

 

nu aveam costumul de la tine, dar am vut geaca mea cu protectiile si mesada puse. slava domnului ca le aveam ca am lovit cu umarul prima data si dupa aia nu mai stiu, dar dupa cum erau urmele pe geaca am dat si cu coatele bine si cu piciorul drept. is bine. inca nu pot sa-l fortez ca inainte piciorul dar merg k. mersi pt grija. lasa ca ne vedem, sper, cat de repede sus, sau poate chiar in cj. mersi inca odata, bafta si asflat uscat. :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum am vorbit cu fratele sau si a zis ca azi a fost operat la brat a doua oara mi se pare de ceva hematomi.Zice ca operatia a fost destul de complicata si nu au reusit sa o termine,deoarece medici au constatat ca nu rezista operatiei pentru ca este foarte slabit.Mi-a mai zis ca au vrut sa ii refaca si nervi de la brat care par recuperabili,deoarece nu au fost smulsi din radacina decat deplasati cu vre-o 3 mm ceea ce este o veste buna si o speranta ca el sa-si recupereze bratul.In rest este destul de slabit,cere de mancare intr-una vorbeste mai greu,dar vorbeste si are ceva probleme cu tinerea de minte.Tine minte pana la accident tot,dar de azi pe maine uita persoanele care il viziteaza si tot intreaba de ele.Este lucid si se poate comunica cu el.Este internat la chirurgie 1 in Cluj-Napoca langa Hasdeu.Putem sa mergem sa il vizitam cand vrem.Este program de vizita in fiecare zi din cate am inteles cate o jumatate de ora.Poate pe weekend ne strangem cativa sa ii facem o surpriza si sa il incurajam.O conserva de oameni ne putem aduna acolo,iar costurile cred ca sunt nesemnificative in acest caz.

Multa sanatate Paule.

Editat de exores
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu ma bag...mai veniti careva ca nu cred ca scoate pe careva vreo 15 ron cat va fi benzen pana in cj si inapoi..cine stie ( doamne feri) o sa avem si noi nevoie de sprijin in spital :goodposting:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa nu zic intr-un ceas rau...

m-a sunat adi de pe meses, dimineata, sa ma intrebe daca nu cumva stiu cine a plecat la cluj azi dimineata cu motorul... i-a zis un sofer de tir ca inainte de cluj a fost un accident mortal intre un camion si un motociclist... iesea camionul din parcare si alea, alea... doamne fereste de rau. care puteti, interesati-va sa stim si noi...

Editat de mack1979
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...