crazy_mouse_87 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 pe 18 mai(intr-o duminica) se preconizeaza o plimbarica la Vidraru (depinde si de vreme)...pana acuma sunt eu Yamaha Xt125...sh o 'conserva' (amicii)...cine doreste cine pofteste este invitat pt cine a mai fost p acolo astept cateva sfaturi... sa-mi iau lopatzica ca sa dau zapada dupa drum?! numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 da si tu mai multe detalii cati km sunt pana acolo ? viteza de croaziera ? ce facem acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 (editat) pei sunt aprox 190 km... va dau mai multe detalii mai tarziu ca sunt la munca acuma din pacate oricum viteza de croaziera este undeva la 80km/h (ceea ce o s fie f enervant pt prietenul care vine cu mashinuta desii are ceva calutii acolo )....nah sunt cu 125 cm3 ... sunt 194 km in total ...se merge pe autostrada pana la Pitesti ..de acolo se merge la curtea de arges (ude facem popas)sh de aici la baraj la vidraru si cat se poate mai departe...pana la zapada:D....se va face un mic gratarel pe undeva pana acuma sunt 2 conserve cu pasageri si eu pe moto...cine mai doreste este invitat:) numai bine Editat Mai 10, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Daca treceti prin pitesti mai sunt si eu,pot sa ma alatrur grupului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 Daca treceti prin pitesti mai sunt si eu,pot sa ma alatrur grupului? sigur ca da...uite id-ul meu si vorbim crazy_mouse_87 o sa trecem prin pitesti:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Am fost si eu dar nu prea am vazut motoare , doar vreo 4-5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 ati fost 2 pers?! 2 scutere?!...ca am trecut pe langa cineva... oricum vremea a fost de partea noastra numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 ati fost 2 pers?! 2 scutere?!...ca am trecut pe langa cineva... oricum vremea a fost de partea noastra numai bine am fost doar un scuter , 2 persoane pe el da ... super vremea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate