Joe Black Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 Dupa o tura cu forbicul, barfa si cateva (2)beri, Leoncio da duma: "ce facem bha grasule, mergem pe la tine?"....Cum puteam sa refuz? USOR! dar... pana la mine nu-i mult. Impart invitatziile (Berceni 39....), motoare(3+Ludix),taxiuri(deh! )...ajungem, bem, barfa, motoare, muzica (cum ne-am obishnuit ) BANC Kali: cum faci o vaca sa latre? Publicul: Raspuns: vii noaptea tarziu, mort-beat, acasa... Publicul: NYKY PROFESORU': CUM? M-AI ZI-L ODATA... Kali: cum faci o vaca sa latre? NYKY PROFESORU': CUM? Publicul: X 10 NYKY PROFESORU': AAAAAAAAAAAAAAAA! Multzam Droq+Kali (iubitzi-le baietzi ca-s dulci, shi avetzi grija de ele! ) Scuze: s-au impartzit... Ps. Blackland I - intr-o seara de sambata (lautareshte) Blackland II - ....................duminica (nu-mi aduc aminte ...decat ca s-a intors Leoncio) Blackland III - ...................vineri (c'asa vrem noi!) Blackland IV - ....luni?, marti?, MIERCURI?, joi? Pentru poze NU-i multumiti lu' D.M.W.u'.... lui si lu' Marian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 iete a JOe Black! Erai viu, ma, la 11? Doamne , cate poze s-au facut! Dupa parerea mea a fost cel putin la fel de reusity ca Blackland II si III. Pacat ca a lipsit acordeonu' Next Blackland, vin cu vioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 DMW,ai grija ce poze pui!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 DMW,ai grija ce poze pui!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toate poze aici: /index.php?showtopic=20848 in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate