moz Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 trebuie sa plec maine la 8 pe munte si nu am ulei de amestec, unde gasesc la ora asta , aveti idee ? merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Ai putea sa mergi la Real. E deschis non stop, dar n-as baga mana-n foc ca gasesti asa ceva. In rest mai poti sa-ti incerci norocul la benzinarii, sau pe la baietii de pe forum care vand ulei 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 vezi la benzinariile MOLL.eu numa de acolo bag...si e non-stop deschis.PS:ulei Dinamyc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 am incercat la 2 agip 1 omv 1 mol 1 petrom... nu aveau, daca nu-m mai raspunde nimeni am sa incerc si la Real. Merci pt reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 gasesti in principiu la orice benzinarie OMV Petrom Moll Agip si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berzelius Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 La Metro este deschis non stop, la benzinarii gasesti ulei 2 t fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 baga M 30 sau M 40...olschool, baby! ( asta ca ultima solutie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 baga M 30 sau M 40...olschool, baby! ( asta ca ultima solutie) de 2 zile mi-am schimbat evacuarea, cimpoi + final multumesc pt reply-uri ma duc la plimbare prin benzinarii si hipermarketuri bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 de 2 zile mi-am schimbat evacuarea, cimpoi + final du-te maine dimineata la 8 la un magazin de piese auto si cumpara ulei deschide in jur de 8,din cate stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 vezi ca la petrom s`ar putea sa fie expirata.. o cumparat un prieten de`al meu si era expirat!! Uitete prima data la data marcata pe ambalaj!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 e sambata nu deschide la 8 mineni, am fost asha lukoil mol omv agip petrom si metro am gasit doar la mol (cum spunea si colegul) ulei Dinamyc la 12 ron si Pretrom 8 ron, eu am bagat pana acum doar yacco la 75 ron... am acasa un Agip 2T Racing Plus il bag pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate