bside Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 m-am dat tare. am plecat din hunedoara spre rusca monatana. SINGUR Atasat pun poze nesemnificative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Rezolutia pozelor e, totusi, cam mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Mai 17, 2008 Autor Share Postat Mai 17, 2008 Rezolutia pozelor e, totusi, cam mica. Sper sa iti placa astea. Daca le vrei la 6 MP da-mi un PM http://picasaweb.google.com/drenduro/HunedoaraRuscaMontana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Nu e cam nasol sa te plimbi de unu singur prin noroaiele alea. Daca ai chef de endurit pune si tu un topic sa mai vina lume ca e greu sa ridici motorul de 10 din noroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate