soso-bum Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 in mures in fiecare zi se intampla ceva belea pe 2 roti http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzrina Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 iaaaaaaar?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roster Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 macar conservaru' asta nu se da mare expert si nu are radar in ochi sa vada ca motociclistu venea cu 200 km/h cum fac majoritatea ca sa 'se scoata' si sa-si justifice prostia, lipsa de atentie sau pur si simplu nepasarea... Insanatosire grabnica motociclistului, doamne ajuta ca nu a fost mai rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 in mures in fiecare zi se intampla ceva belea pe 2 rotihttp://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=7 offtopic....tu cum te mai simti???? ce ai facut cu conservaru ala??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Eu unu incerc sa ma asigur chiar si in intersectiile in care am prioritate. Bine ca a scapat intreg oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Eu unu incerc sa ma asigur chiar si in intersectiile in care am prioritate. Bine ca a scapat intreg oricum. majoritatea cred ca se asigura... atat cate posibil... dar chiar azi m-a injurat unu' ca de ce am franat daca aveam prioritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Roster... nu-mi zice ca mergi in limita de viteza legala > Hai ca nu ne-am nascut de ieri de azi... Eu conduc si masina... am trecut prin cazuri in care eu mergeam cu 140-150, limita 90... si a trecut un motociclist pe langa mine cu peste 200... si nu exagerez, pentru c-am incercat sa ma tin dupa el... nimic... 210 am luat si cu masina si el nu se mai vedea de mult. Si-ti zic sincer ca am apucat sa-i vad farul in oglinda (noroc ca avea xenon) apoi l-am auzit trecand pe langa mine... chiar daca as fi vrut, n-as fi avut timp sa-l evit... in cazul in care incercam sa fac vreo manevra de depasire sau mai stiu eu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate