Hadess Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Am desfacut bascula la un Suzuki GS250 pt ca avea joc. Problema e ca intr-o parte are un rulment cu ace peste care intra o bucsa prin care trece axul iar in partea cea lalta o altfel de bucsa de textolit. Intre ele e un distantor din teava(teava facuta prin sudura din profil metalic). Intrebarea e pt cei care au mai desfacut si au habar cum arata si trebuie sa lucreze bascula: E ok sa fie asa toate piesele astea asa? Mie imi pare ceva putred. Cam cum ar fi normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Pai ai dat singur raspunsul era unul de bun simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iunie 16, 2005 Autor Share Postat Iunie 16, 2005 nu stiu sigur daca e ok sa bucsez, sau sa caut rulemti cu ace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate